Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τουρνουά «3 on 3» στη μνήμη του Άλκη Καμπανού - Αχτίδα φωτός σε καιρούς σκότους!

Το τοπίο δεν άλλαξε… Ενάμιση χρόνο μετά το αποτρόπαιο έγκλημα της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου, της Θεσσαλονίκης η Ελλάδα θρηνεί ακόμα ένα θύμα, τον Μιχάλη.

To GNC 3on3, μετά τη Θεσσαλονίκη (27-28/5), τιμώντας τη μνήμη του Άλκη, ανέλαβε τη διοργάνωση ενός ακόμα τουρνουά 3×3 μπάσκετ, αυτή τη φορά στην πόλη καταγωγής της οικογενείας του, τη Βέροια. Το διήμερο 18-19 Αυγούστου, χιλιάδες κόσμου βρέθηκε στην Πλατεία Ωρολογίου, για να παρακολουθήσει το Crossover GNC 3on3 | VEROIA 2023 – Στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, πως ο αθλητισμός ενώνει.

Συμμετείχαν, συνολικά, περισσότερες από 50 ομάδες, ενώ παίκτες όλων των ηλικιών (ακόμη και 67 ετών!), έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, επιδεικνύοντας τον δέοντα σεβασμό στη διοργάνωση, η οποία ήταν αποτέλεσμα της σύμπραξης του GNC 3on3 και της Crossover, με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, του Δήμου Βέροιας και του ΚΑΠΑ Βέροιας.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι γονείς του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός και Μελίνα Κακουλίδου, οι οποίοι συγκίνησαν με την αξιοπρεπή στάση και τα λόγια τους. Ακόμα, πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, οι οποία απαρτιζόταν -μεταξύ άλλων- και από παίκτες μπάσκετ με αμαξίδιο, της Πανελλήνιας πρωταθλήτριας, ομάδας του “Μεγάλου Αλεξάνδρου“.

Το βράδυ του Σαββάτου, πριν την έναρξη των τελικών των 5 ηλικιακών κατηγοριών, στο court του GNC 3on3, βρέθηκε το Αθλητικό Σωματείο ΑμΕΑ Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα”, αλλά και οι μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ, Θεόδωρος Κωνσταντινίδης και Νίκος Τσιακμάς!

“Συμπαίκτες” του GNC 3on3, η CROSSOVER, τα καταστήματα COSMOS SPORT, η STEGNO, η SUPERCARGO, η ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ, η Τεχνική Εταιρεία “Β. ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ”, η ΛΟΥΞ, η DATUM και η THEOCAR.

Δείτε το φωτορεπορτάζ και βίντεο στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ