Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Ξηρολίβαδο έχει δικό του απινιδωτή

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου εκπροσωπώντας το χωριό αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους αγαπητούς συγχωριανούς του Υιούς του Νικολάου Κουτόβα, Γεώργιο και Πέτρο Κουτόβα για την προσφορά ενός απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας εις μνήμην του πατέρα τους, ο οποίος θα φιλοξενείται στο κτίριο του Π.Ο.Ξ. και θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών του χωριού σε περίπτωση έκτακτου συμβάντος.

«Η ξεχωριστή και πολυετής προσφορά των αδελφών Κουτόβα στον Πολιτιστικό Όμιλο μας δίνει δύναμη, αποτελώντας ένα ακόμη  στήριγμα στην προσπάθεια υλοποίησης των σκοπών και των στόχων του Ομίλου και ευχόμαστε να βρει και άλλους μιμητές στο μέλλον» καταλήγει η ανακοίνωση του Ομίλου.

15 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην οικογένεια για τη σημαντική προσφορά τους και την αγάπη τους προς τους κατοίκους του χωριού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά Γιώργο και Πέτρο. Άνθρωποι προσφοράς χαμηλών τόνων. Να σας έχει καλά ο Θεός και τις οικογένειές σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παιδιά αυτά προσφέρουν πολλά από την καρδιά τους! Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία! Άλλοι προσφέρουν για να φανούν....κι άλλοι γιατί το νιώθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια! Αχρειαστος να 'ναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Καλό βέβαια είναι να γίνει και μια βασική εκπαίδευση σε αρκετά άτομα του χωριού, ώστε την κρίσιμη ώρα να μην ψάχνουν που βρίσκεται και ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη χρήση του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου , το Ξηρολίβαδο έχει πολλούς και άξιους γιατρούς και πρώτα πρώτα τον Βασιάδη Τάσο , που πήρε περισσότερους ψήφους (1ος) στις πρόσφατα εκλογές (6-8-2023) .

      Διαγραφή
    2. Με την ίδια λογική δεν χρειάζεται απινιδωτή, επειδή έχει καλούς γιατρούς όπως λες.

      Διαγραφή
    3. Άργησες να απαντήσεις , δεν έβγαλε ο Π.Ο.Ξ. ανακοίνωση ότι χρειάζεται άμεσα απινιδωτή , η προσφορά είναι δωρεά σε ανάμνηση και οι δωρεές είναι καλοπροαίρετες φίλε , να σκέφτεστε όταν γράφετε !

      Διαγραφή
  5. Ο Γιώργος και ο Πέτρος βοηθούν αθόρυβα σε πολλές περιπτώσεις. Εδώ μόνο κοινοποιήθηκε η προσφορά καθώς θα δίνει μια αίσθηση ασφάλειας στους κατοίκους και επισκέπτες του χωριού και προϋποθέτει και από τους κατοίκους την εκπαίδευσή τους στη χρήση του απινιδωτή, όπως έκαναν πρόσφατα και οι Κουμαριώτες. Εύγε στους δωρητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς σε αρκετά χωριά αρχίζουν σιγά σιγά να καταλαβαίνουν πως πολιτιστικός σύλλογος δεν σημαίνει μόνο την οργάνωση του τοπικού πανηγυριού με τα σουβλάκια, τα κλαρίνα και τους κεμεντζεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακαλώ βοηθήστε και τους βλάχους του Σελίου να κάνουν κάτι παρόμοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί δεν έχουν ανάγκη από τέτοια μηχάνηματα, έχουν...λεφτά!

      Διαγραφή
  8. Δηλαδή. Ολόκληρο. Χωριό. Δεν. Μπορούσε. Να. Αγοράσει. Έναν. Απινιδοτη. Από. Ένα. Ευρώ. Να. Βάζανε. Χώρο περήφανοι. Βλάχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12 Αυγούστου 2023 στις 11:19 μ.μ....Δεν έβγαλε ο Π.Ο.Ξ. ανακοίνωση ότι χρειάζεται άμεσα απινιδωτή , η προσφορά είναι δωρεά σε ανάμνηση και οι δωρεές είναι καλοπροαίρετες φίλε κουβαρδά , να σκέφτεστε όταν γράφετε .........

      Διαγραφή
    2. Λεφτά. Για. Τα. Κλαρίνα. Έχετε. Για. Ένα. Απινιδοτη. Όχι. Μαιντανοι

      Διαγραφή
    3. 13.08.23 9.00 άφησε τον τον μπακαλιάρο, κοκορομυαλος πρέπει να ναι ο 11.19

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ