Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

260 Μάρτυρες του Ιεχωβά από την Ημαθία στο συνέδριο της Θεσσαλονίκης

Μετά από τρία χρόνια παύσης λόγω της πανδημίας, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς διοργάνωσης συνεδρίων στον κόσμο επέλεξε και πάλι την πόλη της Θεσσαλονίκης για να φιλοξενήσει μια σειρά από τριήμερα συνέδρια που θα λάβουν χώρα στην Αίθουσα Συνελεύσεων της Σταυρούπολης (Λαγκαδά 349-351). 

Το συνέδριο που έχει προγραμματιστεί για τις 11-13 Αυγούστου 2023 αναμένεται να το παρακολουθήσουν περίπου 260 Μάρτυρες του Ιεχωβά από το νομό Ημαθίας.

Περίπου 6.000 παρόμοιες εκδηλώσεις θα διεξαχθούν παγκόσμια το 2023 με το θέμα «“Κάντε Υπομονή” με Μακροθυμία!». Στη Θεσσαλονίκη και μόνο θα διεξαχθούν 10 επαναλαμβανόμενα συνέδρια σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Από Παρασκευή έως Κυριακή, θα αναλύονται τα χαρακτηριστικά της υπομονής και της μακροθυμίας και με βάση το παράδειγμα που άφησαν βιβλικά πρόσωπα, θα τονιστεί η αξία που έχουν αυτές οι ιδιότητες στη σύγχρονη εποχή. Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα περιλαμβάνει το βάφτισμα νέων πιστών.

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά διοργανώνουν δημόσια συνέδρια για περισσότερα από 100 χρόνια σε γήπεδα, συνεδριακά κέντρα και θέατρα σε όλο τον κόσμο. Το καλοκαίρι του 2023 θα συγκεντρωθούν, για πρώτη φορά μετά την άρση των περιορισμών λόγω της πανδημίας, σε μεγάλες συνελεύσεις σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή για τον εντοπισμό κάποιας τοποθεσίας ή ημερομηνίας διεξαγωγής της εκδήλωσης, παρέχονται στον ιστότοπο jw.org στην καρτέλα «Σχετικά με Εμάς > Συνελεύσεις»

11 σχόλια:

  1. Μια θρησκεία, ακόμα κι όταν αυτοπροσδιορίζεται σαν θρησκεία της αγάπης, πρέπει να είναι σκληρή και εχθρική σε όσους δεν ανήκουν σ’ αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ο πατέρας δίνει μπάτσα στο παιδί, από έλλειψη αγάπης το κάνει?
      Εσύ, όταν μαλώνεις με κάποιον, από έλλειψη αγάπης το κάνεις?
      Ο κόσμος δυστυχώς ξέρει τον Θεό με την μισή αλήθεια ως αγάπη και αγνοεί την άλλη μισή που είναι δίκαιος κριτής.
      Οι γιαχωβάδες αντιμετωπίζονται, για το συμφέρον της ψυχής τους, με την δεύτερη περίπτωση γιατί με την αγάπη δεν κατάλαβαν την εκτροπή τους.

      Διαγραφή
    2. Τρία πουλάκια κάθονται.... Κόψε λίγο από την αγάπη σου.

      Διαγραφή
  2. Θρησκείες,δόγματα και πολιτικες ιδεολογίες είναι διαφορετικοί τρόποι αποβλακωσης και χειραγώγησης των ηλίθιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δηλαδή που δεν έχεις θρησκεία είσαι έξυπνος και δεν χειραγωγήσε να φανταστώ;

      Διαγραφή
    2. Εδώ πρέπει να μείνουμε όλοι!! Το καλύτερο και πιο εύστοχο σχόλιο

      Διαγραφή
    3. ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

      Διαγραφή
  3. Ευτυχως η κριση ανηκει στον θεό στο τελος θα φανει ξεκαθαρα η αληθεια τα πολλα λόγια ειναι φτωχά , στον λογο του υπαρχει το πνευμα του και η αλήθεια του κι αυτοι που τον ακολουθουν θα πρεπει να το κανουν με το πνευμα και την αληθεια του λογου του .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω απορώ πάντως γιατί σε οποιαδήποτε συζήτηση περί θρησκείας, γιατί οπαδοί μιας θρησκείας να καταδικάζουν οπαδούς άλλης, όπως επίσης και οι γνωστοί άθεοι να παρουσιάζονται ως φωστήρες και πιο έξυπνοι από όλους που θρησκευουν. Επιτέλους! Είμαστε σε μια υποτίθεται δημοκρατική χώρα, με υποτίθεται προοδευτισμο...Όποιος θέλει να πιστέψει στην Ορθοδοξία ας πιστέψει, όποιος θέλει να πιστέψει στον Γιαχβέ ας το κάνει, όποιος θέλει στον Βούδα ας το κάνει κ.ο.κ. και όποιος θέλει να είναι αθεος-ή καλύτερα αγνωστικιστης- ας το κάνει. Δεν είναι ανάγκη ο ενας να επι-κρίνει τα πιστεύω του άλλου. Επιτέλους! Ας δείξουμε σεβασμό ο ένας στον άλλο! Το ίδιο έγινε και με τις αθλητικές ομάδες, που κάποια ομάδα είναι καλύτερη κάποιας άλλης και είδαμε που κατέληξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ