Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσκυνηματική εκδρομή του ΚΑΠΗ σε Όλυμπο και Ελασσόνα

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου, το ΚΑΠΗ Δήμου Βεροίας, πραγματοποίησε μονοήμερη εκδρομή στην Ι.Μ. Αγίας Τριάδος στον Σπαρμό Ολύμπου και στο Λιβάδι Ελασσόνας!

Με σύμμαχο τον καιρό, οι εκδρομείς μ έλη του ΚΑΠΗ Βεροίας, είχαν την ευλογιά να προσκυνήσουν το Πανέμορφο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, χτισμενο στους πρόποδες του Ολύμπου! Η επομένη στάση ήταν το καταπράσινο Λιβάδι Ελασσόνας, όπου απήλαυσαν την εκλεκτή κουζίνα παραδοσιακών φαγητών και γλυκών. Η εκδρομή έκλεισε με μια σύντομη στάση για τον απογευματινό καφέ, στην παράλια Κατερίνης.

Ο Πρόεδρος του Ν. Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βεροίας Κος Αθανασιος Δέλλας, η Διευθύντρια του Ν. Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βεροίας Κα Αθανασία Γιαμουσταρη, καθώς και η Προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Κα Σοφία Παναγιωτίδου, ευχαριστούν τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, HORBY TRAVEL και VERGINA TRAVEL, καθώς και όλους τους εκδρομείς για την άψογη συνεργασία τους σε όλη την διάρκεια της εκδρομής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ