Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τετέλεσται!!! Στο τοπικό πρωτάθλημα η Βέροια

Ούτε στη Γ’ Εθνική θα λάβει μέρος η «Βασίλισσα του Βορρά» και οδεύει προς το τοπικό ερασιτεχνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportsfan.gr, η προκείμενη συμφωνία μεταξύ των Αγάπιου Αναστασιάδη και Ανδρέα Καλαϊτζίδη με τη νέα διοίκηση της ”Βασίλισσας” δεν επιτεύχθηκε.

Έτσι η μεγάλη ομάδα του νομού, κατρακυλά στο τοπικό πρωτάθλημα καθώς μέχρι σήμερα ήταν η δήλωση οριστικής συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αφού δεν άλλαξε χέρια, θα συμμετάσχει στα τοπικά ερασιτεχνικά. 

Μία εξέλιξη που πολλοί βέβαια περίμεναν, αλλά άλλοι τόσοι στενοχωρήθηκαν. Αντίθετα ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας συμμετέχει κανονικά στη Γ’ Εθνική.

21 σχόλια:

  1. Ούτε στο τοπικό να παίξουνε. Τις κουμπάρες να παίξουνε και οπωσδήποτε πρόεδρας ο Ζαφείρης. Θα δούμε φοβερά ντέρμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα έτσι,καλύτερα τοπικό με αξιοπρέπεια παρά ανθρώπους που μυρίζουν.... κανέναν σας δεν θέλει κανένας οπαδός της Βέροιας, αργα ή γρήγορα πάλι ψηλά θα είναι η Βέροια,μόνο που η ιστορία θα κρίνει τις δικαιολογίες κάποιον οικογενειών,τα παχιά λόγια κάποιον επιχειρηματιών και κάποιους σωτήρες που απλά αυτοαποκαλεστηκαν. Και κάτι τελευταίο,έτσι για να μην μπερδευομαστε....ΚΡΙΜΑ δεν είναι η Βέροια,η ομάδα,το σήμα,η πόλη,τα χρώματα, ΚΡΙΜΑ είναι οι δοιηκηση και οι άνθρωποι που κάποτε,όταν σβήσουν τα φώτα,θα πάρουν αυτό που στέρησαν από τη Βέροια,την λυπηση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για σου ρε Ζαφείρη μαζί με τον μεγαλομέτοχο (αγωνιστήκατε) αλλά τα καταφέρατε να ταυτίσετε το όνομά σας με την χειρότερη στιγμή στην ιστορία της ομάδας και της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι κάθε μέρα φελλός; Η παίρνεις καιρεπο

      Διαγραφή
  4. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ η μεγαλη ομαδα απο την ακαδημια η οποια ελεγχεται ακομη απο τον μεγαλομετοχο κι απο τυς δηθεν παραιτηθεντες προπονητες του οι οποιοι κινουν τα νηματα εξ αποστασεως. Αναρωτιομαστε οι φιλαθλοι μεταξυ μας ποια κατρακύλα ειναι μικροτερη κι ακρη δε βγαζουμε. Δε θελουμε κανεναν αυλικο της οικογενειας στην ομαδα κι ας παιξει Β τοπικο. Ιδανικα θελουμε επιστροφη του γας. θελουμε πισω την αξιοπρεπεια της μεγαλης μας ομαδας κυριοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την μεγάλη μας Βασίλισσα θέλουμε! πολυ το λιβανισαμε με αυτούς που δεν είναι Βέροια για κανένα λόγο.

      Διαγραφή
  5. Να ναι καλά οι προηγούμενοι πρόεδροι που δεν ήταν ενήμεροι με τις φορολογικές υποχρεώσεις της ομάδας και έτσι το χρέος έφτασε στα 1,7 εκατομμύρια.
    Ήταν επόμενο, η εύκολη λύση, να καθαρίσει φορολογικά η ομάδα όταν γίνει ερασιτεχνική.
    Το σενάριο του έργου λέει πώς μετά θα εμφανιστεί ένας νέος δήθεν οραματιστής πρόεδρος ξεκινοντας ένας νέος κύκλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς καλύτερα να μην είναι δεν χρειάζεται αλλά φουμαρα

      Διαγραφή
  7. Όλοι οι σωτήρες που πήγαν ;;ξαφνικά έφυγαν όλοι και εμφανίστηκε ο συμπαθής σε εμένα Ευριπίδης Κατσάβος μόνο που η βασίλισσα δεν είναι ακαδημία έχει μεγάλη ιστορία και θα ξανά ανταμώσει στην α Εθνική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν κατάλαβε κανένας τον ρόλο του Μπίκα στη Βέροια? Θα σας τον πω τώρα... Πήρε λοιπόν τη Βέροια για να έρθει μόνο και μόνο κάποια στιγμή σε επικοινωνία με τους "μεγάλους της Αθήνας" Μαρινάκη Μελισσανίδη Αλαφούζο. Και το πέτυχε. Και εννοείται στη συνέχεια αποχώρησαν. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χωρίς φράγκα δεν υπάρχει μπάλα. Οι περιορισμένης ευθύνης σωτήρες όταν δεν υπάρχει μάσα δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους. Κάποια στιγμή ίσως κάποιος (κορόιδο) βγει μπροστά και αφού ξελασπωσει εν μέρει την ομάδα τότε οι ίδιοι ποδοσφαιροσωτηρες θα ξανααναλαβουν για το καλό της, να θυμάστε ότι το ποδόσφαιρο ακολουθεί την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο οικονομικος μαρασμος μια ομαδας προερχεται απο τον οικονομικο μαρασμο της τοπικης οικονομιας της πολης που βρισκεται αντιμετωπη με κυματα οικονομικης μεταναστευσης ισως πρωτογνωρα και για αυτο δεν νοιαζεται κανενας αθροιστικά. Αγάπιος Αναστασιάδη και Ανδρέας Καλαϊτζίδης και λοιποι με τι ακριβως ασχολουνται που θελουν να εχουν επιροη στην ομαδα της βεροιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εχει χορτο να βοσκησουν τα γιδια τουλαχιστον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να σταματήσει το "ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019" (άκου μαύρη στολή κλπ.) και να επανέλθει το "ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ" που ιδρύθηκε το 1960 μετά από συγχώνευση των τοπικών ομάδων Βέρμιο και Ερμής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να βγει ο Καλαϊτζίδης και να μας πει την αλήθεια πράγμα δύσκολο.καταντησαν τη Βέροια ακαδημία με 17χρονων παιδάκια θα παίξουν ας το κάνουν εγώ δεν θα είμαι εκεί μόνο με τον γας Βέροια .αρκετά η κοροϊδία αρκετά φτανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν υπαρχει γας βεροια βρε γιδια!!!!! 1000 φορες δεν μπορειτε να καταλαβετε;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χθες, Τρίτη 22/8/2023, η ΕΠΣ Ημαθίας διέγραψε από τα μητρώα της τον ΓΑΣ Βέροια, λόγω διετούς αδράνειας. Η επανεγγραφή μπορεί να γίνει άμεσα, φτάνει να βρεθούν 20 μέλη του ΓΑΣ, να κάνουν Γενική Συνέλευση και καταθέσουν κάποια έγγραφα στην ΕΠΣ. Δεν είναι κάτι δύσκολο, φτάνει να βρεθούν οι 20 όπως προανέφερα.

      Διαγραφή
  15. Αν θελετε θα παιξω και εγω μπαλιτσα,αριστερο χαφ.
    Με τη κουμαρια,το Σελι και το ξηρολιβαδο αντε και το πανοραμα στον θδιο ομιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η "ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019" ,έκανε απολογισμό οικονομικό , έκλεισε τα βιβλία της , χρωστάει σε τρίτους , σε ποδοσφαιριστές , στον ΕΦΚΑ , στην εφορεία , στην ΔΕΥΑΒ και τέλος στον Δήμο Βέροιας (σύμφωνα με σύναψη σύμβαση) , θα έχουμε καμμιά απάντηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφτα στο χιονι αυτα. Κατα τα αλλα ολοι προσκυνανε την αγια οικογενεια.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ