Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πότε θα γίνουν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου - Όλες οι λεπτομέρειες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας προκηρύσσει τις εκλογές του Συλλόγου που θα γίνουν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Παρακαλούνται όσα από τα μέλη επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, μπορούν να καταθέσουν αίτηση, στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου στην Οδό Παπάγου 43, τις εργάσιμες ημέρες από τις 11:00 έως και τις 4:00 το απόγευμα μέχρι και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν το έντυπο της αίτησης από τη γραμματεία του Συλλόγου.

Σύμφωνα με το Καταστατικό οι Εκλογές θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής και οι υποψήφιοι θα συμμετέχουν σε συνδυασμούς ή και μεμονωμένοι.

Όλα τα μέλη του Συλλόγου έχουν δικαίωμα του εκλέγειν εφόσον είναι μέλη του Συλλόγου για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών, (3) μηνών και του εκλέγεσθαι εφόσον είναι μέλη του Συλλόγου για χρονικό διάστημα ενός, (1) έτους.

Στην ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του, υπενθυμίζοντας για μια ακόμη φορά ότι «Η φωνή μας πρέπει να  είναι δυνατή και η παρουσία μας αισθητή για αυτό η συμμετοχή μας θεωρείται απαραίτητη τόσο στην Γενική Συνέλευση όσο και στις Εκλογές».

1 σχόλιο:

  1. Πιο μακριά δεν μπορούσατε να πάτε τα γραφεία .........., αλλά κατάλαβα είναι πιο φθηνά τα νοίκια.......ενώ εδώ στο κέντρο πληρώνετε ακριβά ενοίκια......μη μιλάτε για ανάπτυξη .....οι φασουλοταβάδες είναι οι οποίοι βγαίνουν κερδισμένοι.......προωθήστε την αγορά προς τα έξω , κάντε άνοιγμα. Η Κεντρικής , Βενιζέλου κλπ. έχουν πάνω από 200 ακίνητα ανοίκιαστα , πάτε στην Πιερίων , Σταδίου, Μπότσαρη ....αποκέντρωση και όχι αγορά με καφετερίες .....μας έχετε χαζέψει.....άκου στην Βέροια ο καφές 2 έως 2,5 ευρώ .......Σωστές σκέψεις για καλά αποτελέσματα για το καλό όλων των πολιτών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ