Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (28/8 - 3/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Στις 27/8/23 ο πλανήτης Άρης περνά στον Ζυγό, όπου είναι σε θέση αδυναμίας, και θα παραμείνει μέχρι τις 12/10/23, επηρεάζοντας τον τρόπο δράσης μας. Ξέρουμε ότι σύμφωνα με την αστρολογία, ο πλανήτης Άρης συμβολίζει την δράση, την σεξουαλικότητα, αλλά και το εγώ μας, την ταυτότητα μας, έτσι όπως εκδηλώνεται στον εξωτερικό κόσμο.

Σε θέση αδυναμίας, στον Ζυγό, ο πλανήτης Άρης όμως χάνει τον δυναμισμό του, γίνεται αναποφάσιστος και αρκετά ανασφαλής. Δεν είναι εύκολο λοιπόν να πάρει κρίσιμες αποφάσεις , να συμβιβαστεί και κυρίως να μιλήσει για συντροφικότητα και αποδοχή..

Η προσωπική μας κατάσταση θα είναι αρκετά περίπλοκη μια που είναι δύσκολο να αποφασίσουμε για την σχέση μας, αλλά και τα επαγγελματικά μας θα μας προβληματίσουν σοβαρά.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι αλλά και Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες, Τοξότες.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα μία Πανσέληνος στο Ζώδιο του Ιχθύ στις 31 Αυγούστου, θα αναστατώσει τον εσωτερικό ψυχικό συναισθηματικό σου κόσμο, εντείνοντας άγχος, φοβίες αλλά και τάσεις μελαγχολίας. Συνειδητοποιείς ότι οι ανέμελες στιγμές λαμβάνουν τέλος και με αυτό το φεγγάρι καλείσαι να πιάσεις και πάλι τις εκκρεμότητές σου και να επανέλθεις σιγά – σιγά στην πραγματικότητα! Μείνε ψύχραιμος από αποκαλύψεις που θα γίνουν τώρα και προσπάθησε να διατηρήσεις αποφάσεις ασφαλείας από παρασκήνια και κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος, να αφουγκραστείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και να καταλήξεις σε σαφή συμπεράσματα για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής! Σημαντικό νέο είναι ότι η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα, αυτή την Κυριακή και σταδιακά το αισθηματικό τοπίο αρχίζει να γίνεται πολύ πιο όμορφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τόσο η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ιχθύ, όσο και ο Ερμής που κινείται φαινομενικά ανάδρομος, έρχονται για να σου θυμίσουν αυτή την εβδομάδα ότι είναι πολλά αυτά που έχεις αφήσει στην μέση και πρέπει να γίνουν. Προσοχή σε κόντρες με συναδέλφους! Στα οικονομικά τακτοποιείς οφειλές και ξενοιάζεις.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ιχθύ (αυτή την Πέμπτη), η οποία και σε ωθεί να κυνηγήσεις τα πιο μεγάλα σου όνειρα και να τα κατακτήσεις! Θεμελιώνεις τα σχέδιά σου και βάζεις γερές βάσεις για να εκπληρώσεις φιλόδοξα πλάνα. Κάποιες φιλίες σου δοκιμάζονται και είναι πολύ πιθανό να πικραθείς και να αποφασίσεις να αποστασιοποιηθείς από ένα άτομο που δεν σε εκτίμησε με τον τρόπο που θα θελες ή που θα έπρεπε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στην Παρθένο, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν επαφές με το ερωτικό παρελθόν. Αν είσαι σε μοναχική περίοδο όλο και κάποιο μήνυμα- τηλεφώνημα – ή συνάντηση από τον παλιό έρωτα θα έχεις και θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις της επανασύνδεσης. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε λίγο την ασυνεννοησία με το ταίρι σου, λέτε τα ίδια πράγματα με διαφορετικά λόγια και πνίγεστε σε μία κουταλιά νερό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και από αυτή την θέση σου βάζει γκάζια να μπεις και πάλι στον ρυθμό της ρουτίνας της καθημερινότητας και της εργασίας. Η διάθεση σου είναι αναβλητική ωστόσο με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν πολλά που πρέπει να κάνεις. Στα οικονομικά προσοχή στα απερίσκεπτα έξοδα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ιχθύ, στις 31 του μήνα, η οποία θα φέρει στην επιφάνεια κάποια επαγγελματικά θέματα και εργασιακά άγχη. Μην τα διαχειρίζεσαι χωρίς να επιστρατεύσεις λογική και ψυχραιμία, θυμήσου ότι ο Κρόνος από τους Ιχθείς συμμετέχει σε αυτό το φεγγάρι και σου επιβάλει να οργανωθείς, να σκύψεις το κεφάλι κάτω και να εργαστείς σκληρά και μεθοδικά, όσο και αν αυτή η σκέψη σε πιέζει! Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος και η διάθεση σου είναι αρκετά κυκλοθυμική, ενώ δεν λείπουν και τα καβγαδάκια με την οικογένεια…

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, η ερωτική σου ζωή παίρνει «φωτιά»! Ερωτικές κατακτήσεις, φλερτ και εξελίξεις που σου δίνουν θάρρος, δυναμισμό και ικανοποίηση αναμένονται στα αισθηματικά σου! Προσοχή όμως, αυτό το διάστημα δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπολαιότητες, χρειάζεται να δεις και πιο σοβαρά το μέλλον μίας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές πιέσεις επανέρχονται και μετά την χαλαρότητα των διακοπών έρχεται μία Πανσέληνος που σε πιέζει αρκετά σε θέματα εργασιακά και σε προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα! Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, θα αποδειχθούν απερίσκεπτες. Στα οικονομικά αγχώνεσαι αλλά τα καταφέρνεις!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού στον Ιχθύ, στις 31 του μηνός, η οποία και λειτουργεί θετικά για σένα, αρκεί να την χειριστείς σωστά. Θα σε κάνει κοινωνικό, εύστοχο και ιδιαίτερα τυχερό στις μετακινήσεις και στις επαφές. Έχεις σημαντικά νέα και επιτεύγματα, για θέματα που αφορούν μετακινήσεις, νομικά έγγραφα, επαφές, σπουδές και κατακτάς κάτι σημαντικό που το ήθελες εδώ και καιρό! Με τον Άρη από το Ζυγό δεν λείπουν τα νευράκια και η υπερένταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου αναζητάς ποια μπορεί να είναι η προοπτική μίας σχέσης και βλέπεις πιο μακριά κάποια πράγματα, δεν αρκείσαι μόνο στο τώρα! Ωριμάζουν κάποιες σκέψεις μέσα σου και το δίλημμα χωρισμός ή δέσμευση, είναι πολύ έντονο μέσα στο μυαλό σου! Προσπάθησε να μην παίρνεις τόσο προσωπικά την συμπεριφορά του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής είναι ανάδρομος και το τηλέφωνο χτυπά από μία παλιά εργασία, ή από έναν συνεργάτη που είχες καιρό να μιλήσεις και τώρα έχει κάτι να σου προτείνει! Βάζεις σε μία τάξη τις εργασιακές σου υποθέσεις ενώ από την Κυριακή που η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά στο Λέοντα, λες τέλος στην οικονομική στασιμότητα!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, ξεκινά μία εβδομάδα που σχηματίζεται η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού, στο ζώδιο του Ιχθύ στις 31 Αυγούστου! Βιώνεις συναισθήματα έντονα και σε διακρίνει το πάθος και η τόλμη. Αυξάνεται ο ερωτισμός σου αλλά και η κτητικότητα σου θα χρειαστεί όμως να πεις στοπ στις εμμονές, στην ζήλεια και στις παράλογες απαιτήσεις σου από τον έρωτα. Πρόσεχε πολύ τα ξεσπάσματα σου και περιόρισε επίσης και τα έξοδα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μετά από μία μεγάλη περίοδο επανεκτιμήσεων και αναθεωρήσεων στην αισθηματική σου ζωή, τώρα είσαι σε φάση που ξέρεις τι θέλεις και είσαι πανέτοιμος να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου! Η εβδομάδα είναι φλογερή και παθιασμένη στα ερωτικά, αρκεί να μην αφήσεις τους φόβους σου να σε παρασύρουν σε λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα βιάζεσαι να προχωρήσεις μπροστά κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις, το μυαλό είναι κοφτερό και κατεβάζεις διαρκώς ιδέες, όμως με τον Ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο και την Πανσέληνο στους Ιχθείς δεν υπάρχου οι εγγυήσεις που θα θελες στα εργασιακά και οικονομικά και νιώθεις αρκετή ανασφάλεια! Κάποια έξοδα εμφανίζονται που πάνε πίσω κάποια σχέδιά σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού είναι εδώ και σχηματίζεται στις 31 του μήνα στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου, επομένως η επιρροή της είναι έντονη για σένα φίλε μου Παρθένε! Θα υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στη σχέση ή τον γάμο σου μέσα από κάποιες εντάσεις, λόγω των συναισθηματικών ξεσπασμάτων σου, αλλά και των παράλογων απαιτήσεων σου. Πρόσεξε τις λάθος συμπεριφορές, γιατί θα δημιουργηθούν αποστάσεις που θα είναι αγεφύρωτες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα SOS για τα ερωτικά σου έρχεται αγαπητέ Παρθένε. Δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις, τα σκληρά λόγια και η παγερή ατμόσφαιρα με το άτομο που συνδέεσαι στενά! Κάποια λάθη του παρελθόντος δεν μπορείτε να τα αφήσετε πίσω σας και να κάνετε μία νέα αρχή, με αποτέλεσμα η Πανσέληνος τώρα να φέρνει εξαιρετική ένταση στον αισθηματικό τομέα! Πάρε το χρόνο σου και κάποιες αποστάσεις προκειμένου να διαλευκάνεις το τοπίο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντος στέκονται εμπόδιο σε αυτά που εσύ ο ίδιος θέλεις να πετύχεις και βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που προσπαθείς να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου. Στα οικονομικά είναι πολύ απαιτητικές οι συνθήκες και ο Άρης στο Ζυγό βάζει το χεράκι του και αδειάζει γρήγορα το πορτοφολάκι σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ο Αύγουστος ολοκληρώνει τον κύκλο του με μία Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 31 του μήνα στον Ιχθύ, η οποία και θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου σε θέματα ρουτίνας, εργασίας, καθημερινότητας αλλά και φυσικής κατάστασης. Αν αποφύγεις λάθη λόγω απροσεξίας και βιασύνης, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο επαγγελματικό τομέα. Μην παρασύρεσαι σε διατροφικές υπερβολές, που μπορεί να σου προσθέσουν βάρος. Ο Άρης κινείται στο ζώδιο σου και οι εξελίξεις είναι γρήγορες και αυτό σου προκαλεί έντονο στρες και νεύρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέχρι την Κυριακή όπου η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα, είσαι μέσα στο άγχος και στην ανασφάλεια για την εξέλιξη μίας αισθηματικής ιστορίας, ή για την πορεία της σχέσης σου! Σε διακατέχουν οι αμφιβολίες και κάνεις έναν απολογισμό για να διακρίνεις τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς! Η εβδομάδα είναι ακατάλληλη για να κάνεις ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα λες αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ και με βαριά καρδιά προσπαθείς να ενταχθείς στο πρόγραμμα της εργασίας όπου αισθάνεσαι ότι σε πυρπολούν με ευθύνες και … αγχώνεσαι, όμως τα καταφέρνεις, αρκεί να λειτουργήσεις συγκροτημένα! Στον οικονομικό τομέα είναι μία εβδομάδα που θα φέρει θετικά αποτελέσματα!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ο Αύγουστος ολοκληρώνει τον κύκλο του με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Ιχθύ στις 31 του μήνα, όπου δίνει την σκυτάλη του στον Σεπτέμβριο με εσένα να βρίσκεσαι αισιόδοξος και σταθεροποιημένος φίλε μου Σκορπιέ! Με αυτό το φεγγάρι σταθεροποιούνται τα αισθηματικά σου, εκπληρώνονται κάποιες προσδοκίες σου, νιώθεις πιο σίγουρος και σταθερός ότι αυτά που θέλεις, σχεδιάζεις αλλά και ποθείς θα καταφέρεις να τα κάνεις πραγματικότητα! Ο Άρης κινείται στον σκοτεινό 12ο Ηλιακό σου οίκο και λειτουργείς αρκετά μυστικά και παρασκηνιακά για το δικό σου καλό! Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στην Παρθένο και οι συναντήσεις με φίλους από τα παλιά δίνουν ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία άκρως ερωτική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Σκορπιέ, όπου δεν είναι απλά ότι φλερτάρεις, έχεις ανταπόκριση και ικανοποιείσαι, αλλά αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει την ουσιαστική δέσμευση, την επισημοποίηση ή και την προοπτική για την δημιουργία ενός σημαντικού ερωτικού δεσμού που θα αφήσει το αποτύπωμά του στην ιστορία της αισθηματικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα είσαι ανήσυχος ή αλλιώς βρίσκεσαι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένεις τις εξελίξεις που αναμένονται να έρθουν από τις 12/10. Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα είναι βοηθητική και θα λάβεις κάποια χρήματα οφειλόμενα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Τοξότη, αποχαιρετάς τον Αύγουστο με μία Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 31 του μήνα στο ζώδιο του Ιχθύ η οποία και σε επηρεάζει άμεσα! Νιώθεις το βάρος της ευθύνης ότι έρχεται και πάλι στην πλάτη σου, υπάρχουν κάποια εμπόδια, προκλήσεις και δοκιμασίες που δεν σε αφήνουν να είσαι και τόσο ανάλαφρος όπως θα επιθυμούσες. Προσοχή στις οικογενειακές διαφωνίες, ρίξε νερό στο κρασί σου και προσπάθησε να μη κακοκαρδίζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Οι σκοτούρες των επαγγελματικών χαλούν για λίγο την διάθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα παρεξηγήσεων έρχεται για τα αισθηματικά σου! Αν είσαι σε σχέση, φαίνεται ότι η δική σου πεσμένη διάθεση και ο φόρτος εργασίας που έχεις αυτό το διάστημα, περιορίζουν σημαντικά το αίσθημα της ελευθερίας σου που είναι για σένα τόσο σημαντική και αντιδράς. Αν δεν έχει σχέση, τότε ξύνεις παλιές πληγές που ξέρεις ότι δεν σε βγάζουν πουθενά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχουν καθυστερήσεις, αναβολές αλλά και αναποδιές που πάνε το πρόγραμμα πίσω και προσπαθείς να βγάλεις άκρη με πολλά προβλήματα που εμφανίζονται τώρα! Στα οικονομικά οι συνθήκες είναι ομαλές και καταφέρνεις και επιλύεις προβλήματα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Αιγόκερε, ο Αύγουστος ρίχνει την αυλαία του με Πανσέληνο στο ζώδιο του Ιχθύ στις 31 του μήνα, όπου η επιρροή της είναι ενεργή σε όλη την πορεία της εβδομάδας. Είναι ένα φεγγάρι φιλικά προσκείμενο για το ζώδιο σου, όπου σου δίνει ανέλπιστες ευκαιρίες για έρωτα, ταξιδάκια, όμορφες επικοινωνίες και ευχάριστα νέα που θα προσφέρουν σιγουριά και σταθεροποίηση! Υλοποιείς ένα παλιό σου σχέδιο το οποίο σου ανοίγει την πόρτα για να κατακτήσεις και έναν σημαντικό στόχο ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα μείνεις ανικανοποίητος απεναντίας θα λάβεις και τις απαντήσεις που περίμενες εδώ και καιρό! Κάποιες σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα σας βοηθήσουν να λύσετε προβλήματα και να βάλετε την σχέση σας σε μία πιο σταθερή τροχιά! Αν δεν έχεις σχέση η εβδομάδα είναι εξαιρετική για δικτύωση και γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στην Παρθένο και ο Άρης στο Ζυγό και αυτές οι πλανητικές συγκυρίες προκαλούν ένταση και στρες στα επαγγελματικά! Τρέχουν τώρα επαγγελματικά σχέδια, όμως εσύ ίσως βρίσκεσαι κάπως μπερδεμένος και αναποφάσιστος για το τί είναι καλό για τη πορεία σου! Στα οικονομικά διανύεις την τελευταία εβδομάδα πιέσεων, από την Κυριακή που θα γυρίσει σε ορθή φορά η Αφροδίτη αναμένεται να μπεις σε μία χρυσή περίοδο εσόδων!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αποχαιρετάς τον Αύγουστο με μία Πανσέληνος το ζώδιο του Ιχθύ (στις 31 του μήνα), η οποία και προκαλεί έντονες ανασφάλειες για ζητήματα οικονομικά αλλά και συναισθηματικά! Αγχώνεσαι γιατί τα έξοδα τρέχουν και οι απαιτήσεις της περιόδου είναι πολλές, όμως με ένα καλό πλάνο και με κάποιες περικοπές στα «θέλω» σου θα μπορέσεις να βρεις την φόρμουλα για να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα! Αυτό που σκέφτεσαι αλλά και σε ρίχνει αυτό το διάστημα, είναι ότι αυτά που έχεις δεν σου επαρκούν – ακόμα και σε συναισθηματικό πλαίσιο -! Θυμήσου ότι έχεις πετύχει πολλά ως τώρα και πάψει να «δικάζεις» τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναζητάς νέες προοπτικές για τα επαγγελματικά σου γιατί η κατάσταση που κυριαρχεί τώρα σε πιέζει και σε κάνει να βρίσκεσαι μόνιμα ανικανοποίητος. Μην βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα, το διάστημα είναι εξαιρετικό για να ερευνήσεις νέες προοπτικές, ή και για να ακούσεις την συμβουλή ενός παλιού συνεργάτη! Στα οικονομικά το ταμείο είναι μείον κάνε λίγο υπομονή γιατί από την επόμενη εβδομάδα βελτιώνονται οι συνθήκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά ευάλωτος είσαι στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα. Σκέφτεσαι διαρκώς τι αξίζει, τι είναι σημαντικό και προσπαθείς να δεις πιο σοβαρά το μέλλον μίας σχέσης που υπάρχει από το παρελθόν σου! Είναι βέβαιο ότι όλα θα σου είναι πολύ πιο ξεκάθαρα από την Κυριακή που η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αποχαιρετάς τον Αύγουστο με μία Πανσέληνο στο ζώδιο σου, που σχηματίζεται στις 31 του μήνα και σε γεμίζει με πολλά συναισθήματα. Είναι ένα φεγγάρι δύσκολο, αφού η συμμετοχή του Κρόνου σε κάνει να αισθάνεσαι ότι διαψεύδονται κάποιες προσδοκίες σου, ή ότι κάποια πράγματα που περίμενες πηγαίνουν διαφορετικά από αυτό που υπολόγιζες. Αναμετρήσεις και προβληματισμοί υπάρχουν όμως και στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφού πολλά από όσα έκρυβες κάτω από το χαλάκι, βγαίνουν τώρα και πάλι στην επιφάνεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάζεις αποστάσεις και όρια στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα. Νιώθεις ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αναμονές και δεύτερες ευκαιρίες και παρόλο που δέχεσαι κάποιες επικοινωνίες από το άτομο που σε ενδιαφέρει (ή είσαι σε σχέση), είσαι αποφασισμένος ότι δεν πρέπει για την ώρα να βάλεις νερό στο κρασί σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις κάπως αποδυναμωμένος στα επαγγελματικά, ίσως γιατί τα μεγάλα όνειρα και τα μεγάλα σχέδια που έκανες, καθυστερούν σημαντικά να γίνουν πραγματικότητα και αυτό σε απογοητεύει! Δείξε προσοχή στις επαγγελματικές επαφές και στις προτάσεις που θα δεχθείς τώρα και τρέναρε για λίγο σημαντικές αποφάσεις! Στα οικονομικά μία οφειλή θα σε ζορίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ