Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (21/8 - 27/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ο Ερμής, ο πλανήτης που ρυθμίζει όλες τις επικοινωνίες μας και αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης μας θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 23 Αυγούστου, από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο, όπου και θα παραμείνει έτσι, μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2023. Ο Ερμής κατοικεί τώρα στον έκτο ηλιακό οίκο, που σημαίνει ότι είμαστε απόλυτα ταυτισμένοι με την καθημερινότητα μας, εργασιακά θέματα συνεχίζουν να μας απασχολούν και θέλουμε να τακτοποιήσουμε τη ζωή μας..

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, αναμένουμε καθυστερήσεις, αναβολές, αλλά και χρήσιμο χρόνο για επαναπροσδιορισμό σε προσωπικές μας αποφάσεις. Οπωσδήποτε, βέβαια, δεν είναι ιδανική περίοδος για να υπογράφουμε συμβόλαια, να κλείνουμε συμφωνίες και φυσικά οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια και έγγραφα, χρειάζεται την προσοχή μας. Έτσι και παρά την εμμονή μας στην λεπτομέρεια, λόγω της φύσης της Παρθένου, είναι πιθανόν να μας διαφύγουν οι λεπτομέρειες, καθώς η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του πλανήτη, «τεμπελιάζει» το μυαλό μας.

Έχουμε τον χρόνο να οριοθετήσουμε τις ανάγκες μας, να επανεξετάσουμε την ποιότητα της ζωής μας, (άσκηση, διατροφή, τοξικές συνήθειες) και να δούμε πιο ξεκάθαρα τις συνθήκες εργασίας μας και τις συναδελφικές μας σχέσεις. Τέλος, και ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη σου, το ερωτικό παρελθόν μπορεί να γίνει παρόν και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Πιθανές Επανασυνδέσεις και επαφές με προηγούμενους συντρόφους ή συναδέλφους ή ακόμα και συνεργάτες.

Από την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, δεν είναι ούτε εύκολη αλλά ούτε και ήρεμη αυτή η εβδομάδα για κανέναν, αλλά ούτε και για σένα. Δείξε περισσότερη μέριμνα σε θέματα που αφορούν την εργασία, την φυσική κατάσταση, τις υποχρεώσεις σου και μην παραμελείς τον εαυτό σου! Πιθανή συναισθηματική απογοήτευση ή δυσκολία είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ κάποιοι, αγνοώντας του τι σου συμβαίνει, επιμένουν να σε παρασύρουν στην ψυχαγωγία. Θα κυλήσουν γρήγορα οι μέρες, θα υπάρξουν και κάποιες καλές στιγμές, ειδικά στα αισθηματικά σου . Αξιοποιείστε τις. Οικονομικά όμως μην λειτουργείς επιπόλαια και κοινωνικά μην τάζεις πολλά σε τρίτους. Το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό πυροδοτεί κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τετράγωνο της Ανάδρομης Αφροδίτης με τον Δία, προσφέρει μία ωραία, παιχνιδιάρικη αλλά επιπόλαιη ατμόσφαιρα στα αισθηματικά όπου περνάς καλά, το διασκεδάζεις και καλύπτεις κενά του παρελθόντος. Από τα μέσα της εβδομάδας, δεν είναι και τόσο χαλαρή η διάθεσή σου για να αφεθείς στον έρωτα, επικεντρώνεσαι περισσότερο στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου και το άγχος, μπορεί να εκδηλωθεί με νευράκια στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα που χρειάζεται να δείξεις προσοχή στα επαγγελματικά, αφενός γιατί ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου, προκαλώντας καθυστερήσεις, στασιμότητα και μπερδέματα στην δουλειά. Αφετέρου, η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα κρύβει τις παγίδες και τις παραπλανήσεις της και εσύ πρέπει να αποφύγεις τα λάθη! Στον οικονομικό τομέα συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεφύγει από τον έλεγχο.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα νιώθεις άβολα στην προσωπική σου ζωή. Οι οικογενειακές έγνοιες δεν σταματούν και θέλοντας ή μη μπερδεύεσαι στα προβλήματα των δικών σου . Κάπου υπάρχει μια μικρή ηλιαχτίδα κι αυτή είναι η στιγμή μιας καλής φάσης στον ερωτά, που δεν έχει όμως μεγάλη χρονική διάρκεια, ή η εμφάνιση ενός φίλου που λύνει ένα πρακτικό ή υπαρξιακό σου πρόβλημα. Υπερασπίσου αυτά που αγαπάς και αυτούς που θέλεις να είναι κοντά σου! Μη χαλαρώνεις στην άμυνα και μην έχεις αυταπάτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, στην ίδια θέση κινείται και ο Ερμής που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του αλλά και ο Άρης, επομένως δίνεις έμφαση στα αισθηματικά, υπάρχουν εξελίξεις που σε ενεργοποιούν είτε να έρθεις σε επαφή με το παρελθόν σου είτε να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της αισθηματικής σου ζωής! Το μόνο αρνητικό είναι ότι μπορεί να βιάζεσαι να δεις την ανταπόδοση ή την εκπλήρωση και οι εξελίξεις να μην είναι τόσο γρήγορες όσο θα ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης περνά στο Ζυγό στο τέλος της εβδομάδας και τότε είναι που τα επαγγελματικά, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα αρχίσουν να τριγυρίζουν και πάλι στο μυαλό σου φορτίζοντας με στρες την καθημερινότητά σου! Μέχρι τότε δεν φαίνεται ότι η εργασία είναι η προτεραιότητά σου! Στα οικονομικά δεν μπορείς να αντισταθείς σε πειρασμούς και κάνεις έξοδα χωρίς να το καταλάβεις!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Ότι κι αν συμβαίνει γύρω σου , εσύ καταφέρνεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε να τα φέρεις όλα εις πέρας. Σε χαρακτηρίζει τώρα το βάθος της σκέψης κι αυτό είναι προτέρημα, ακόμη και αν η ταχύτητα της αντίδρασης ή του λόγου μειώνεται, λόγω ότι ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του! Η πολλαπλή δράση θα συνεχιστεί ενώ θέματα προσωπικά ή σχετιζόμενα με το σπίτι θα σε απασχολήσουν. Μέσα σ’ όλα, θα καταφέρεις να βρείτε τρόπους να απολαύσεις τον έρωτα, τις προσωπικές σου επιθυμίες και κάποιες καλές, κοινωνικές συναναστροφές

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού και η ερωτική σου ζωή αρχίζει και έχει καυτές εξελίξεις που σε συναρπάζουν! Μπορείς να βγεις, να φλερτάρεις, θα έχεις τις κατακτήσει σου. Αν είσαι σε σχέση, καλό είναι να μην συζητήσεις τώρα τα παράπονα που έχεις από το σύντροφό σου, πάρε μόνο την πρωτοβουλία να κάνετε πράγματα μαζί για να περάσετε καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής (ο κυβερνήτης σου) ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ και η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο στα επαγγελματικά! Μην βιάζεσαι να προχωρήσεις σε αποφάσεις και προσπάθησε να αποφύγεις τις πλάνες και τις παρανοήσεις! Την Πέμπτη στα οικονομικά θα λάβεις μία μεγάλη ικανοποίηση!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Δεν είναι και πολύ εύκολο αυτό το διάστημα ενώ κάποιες οικονομικές δυσκολίες τονίζουν συχνά το άγχος και την αγωνιά σου για το μέλλον φίλε μου Καρκίνε. Προσπάθησε αυτή την εποχή να δημιουργήσεις μια νέα κατάσταση γύρω σου, η οποία θα σου δώσει επάρκεια δύναμης και τα μέσα να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα της ζωής. Κάποιοι δικοί σου άνθρωποι σε βοηθούν. Ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος, θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις, υπογραφές και γενικά συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εκδηλώνεις ανασφάλειες και δεν σε καλύπτει η υπάρχουσα κατάσταση. Βλέπεις κάποιες καταστάσεις απαισιόδοξα και αυτό σε κάνει ασυνείδητα να βάζεις κάποιες αποστάσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή είσαι σχέση! Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο ερωτικός σου σύντροφος θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει υψηλό το ηθικό σας και όχι μόνο!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στις παραλείψεις, τις ασυνέπειες και τα επικοινωνιακά λάθη στην δουλειά αυτή την εβδομάδα. Μην βιάζεσαι να απαντήσεις ή να αποφασίσεις για σημαντικά ζητήματα της δουλειάς σου! Στον οικονομικό τομέα είσαι ίσα βάρκα ίσα νερά, όμως τα καταφέρνεις!

♌ Λέων

Γενικά

Παρά την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου , αυτή την περίοδο ομολογουμένως, τα πράγματα και οι δύσκολες συνθήκες δεν σου αφήνουν ούτε πολλά περιθώρια για αισιοδοξία ούτε το χώρο να κινηθείτε όπως εσύ ξέρεις και θέλεις. Κάνε λίγη υπομονή ακόμη και συνέχισε να πιστεύεις σε κάποια σχέδια και σκοπούς. Το καλό και το σίγουρο θέλει υπομονή και αντοχή .Δεν θα λείψει η αγάπη ενός ανθρώπου και παράλληλα κάποιες πρακτικές υποθέσεις θα αρχίσουν να κινούνται καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τετράγωνο της Ανάδρομης Αφροδίτης με τον Δία, σε παρασύρει σε υπερβολές και επιπολαιότητες στα αισθηματικά! Είτε δραματοποιείς τις καταστάσεις και υπερβάλεις στον τρόπο που εκφράζεσαι και λειτουργείς, είτε παρασύρεσαι σε μία ερωτική σχέση η οποία χαρακτηρίζεται από επιπολαιότητα και ενθουσιασμό όπου γρήγορα θα την «πατήσεις»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά αποτελούν ένα σημαντικό αγκάθι που πονάει αυτή την περίοδο. Ο Ερμής έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στην παρθένο και υπάρχουν καθυστερήσεις και στασιμότητα στην είσπραξη χρημάτων. Ο Άρης είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και διαψεύδονται κάποιες προσδοκίες σου αναφορικά με το χρήμα. Τέλος η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου σε βάζει σε όρια και περιορισμό! Το θετικό νέο είναι ότι ανοίγονται πολύ καλές προοπτικές στα επαγγελματικά σου και σιγά – σιγά θα καλύψεις τα κενά σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος να δραπετεύσεις από τα προβλήματα σου κάπου όπου σε αγαπούν και θα μεριμνήσουν για σένα ή τώρα είναι η στιγμή μια πρόσκαιρη αισθητή αλλαγή του τρόπου ζωής σου φίλε μου Παρθένε. Άφησε κατά μέρος τις έγνοιες σου . Όσο και αν στεναχωριέσαι μερικά πράγματα και καταστάσεις δεν αλλάζουν. Παρασκήνια και εκκρεμότητες συνεχίζουν να είναι οι καλοκαιρινοί εφιάλτες σου γι’ αυτό και απομακρύνσου από αυτά! Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ότι ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου και το επικοινωνιακό αλαλούμ συχνά θα μπερδεύει το μυαλό αλλά και την καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες προσδοκίες σου δεν εκπληρώνονται ενώ οι συναισθηματικές σου ανάγκες δεν καλύπτονται. Τώρα στο ξεκίνημα των γενεθλίων σου, έχεις την ανάγκη να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου από το παρελθόν, γιατί έχεις βάλει πλέον μυαλό και συνειδητοποιείς ότι με κάποιο άνθρωπο όσο και να το θες δεν μπορείς να έχεις κοινή πορεία! Μέσα στις τάσεις της εβδομάδας είναι και η διάψευση κάποιων προσδοκιών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα χαλαρή και ξεκούραστη από πλευράς εργασίας, όμως έχεις πικρία για την εξέλιξη κάποιων συνεργασιών. Κάποιες επαφές για δουλειά καθυστερούν. Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία προκλητική περίοδο καθυστερήσεων αλλά και αρκετών εξόδων!

♎ Ζυγός

Γενικά

Οι πλανήτες είναι φιλικοί μαζί σου αυτήν την περίοδο παρά τις γενικότερες αντιθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βρεις ανταπόκριση σε οποιοδήποτε απτό και συγκεκριμένο αίτημα σου, ότι οι σχέσεις σου με τους άλλους θα διατηρηθούν σε μια ικανοποιητική κατάσταση και ότι θα αναπτύξεις με υπευθυνότητα στις προσδοκίες σου από τη ζωή, αποφεύγοντας να κάνεις λάθη στην κρίση, στην επιλογή ή στις οποίες εμπορικές ή άλλες συμφωνίες που καλείσαι τώρα να κλείσεις. Σημαντικό νέο της εβδομάδας…. Ο Άρης περνά στο ζώδιο σου, δίνοντάς σου θάρρος, δυναμισμό, τσαγανό…!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και εσύ τα θέλεις όλα από πολύ, όμως το σύμπαν συνωμοτεί για να σου χαρίζει άπλετη χαρά στα αισθηματικά σου, γεγονός που θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σου! Κρυφές σκέψεις, μυστικοί έρωτες είναι μέσα στα σημαντικά της εβδομάδας…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα με αδράνεια, στασιμότητα και ανησυχία για την εργασία! Ξέρεις ότι υπάρχουν εμπόδια που δεν σου επιτρέπουν να πας την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω και αυτό σε πιέζει αρκετά! Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα είναι αποδοτική, αρκεί να μην βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες για αγορές…

♏ Σκορπιός

Γενικά

Βρίσκεσαι σε μια έντονη διάθεση ανταγωνισμού προς όλους και για όλα αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ. Ίσως αυτή η διάθεση να μην φαίνεται εύκολα αλλά επηρεάζει αισθητά τις σκέψεις, τις πρωτοβουλίες, και τις αποφάσεις σου. Προσπαθώντας να εξασφαλίσεις μια σταθερότητα ή να καλύψεις μερικές εποχιακές σου ανάγκες, δεν τα καταφέρνεις όσο θα θελες. Και όχι γιατί δεν μπορείς αλλά γιατί ο παράγοντας τύχης είναι μέτριος και οι καθημερινές αντιξοότητες πολλές. Όμως, χάρη στο πείσμα σου, θα πετύχεις ένα ερωτικό στόχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι αγάπη μου αυτή η επιμονή σου που κάνει αυτή την εβδομάδα απολαυστική στον έρωτα. Φλερτάρεις με την σκέψη της δέσμευσης και ο σύντροφός σου φαίνεται πως είναι ανοιχτός προς μία νέα προοπτική! Εσύ που δεν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό, οι πικάντικες εξελίξεις της εβδομάδας θα σου δώσουν το κίνητρο για νέα ερωτικά σχέδια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό, εγκαινιάζει μία νέα αλλά πολύ κουραστική περίοδο για τα επαγγελματικά σου! Θα χρειαστεί να επιμεληθείς πολλά και να κλείσεις εκκρεμότητες την επόμενη περίοδο. Στα οικονομικά είσαι σε μία πιο πλεονεκτική εβδομάδα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να μετακινηθείς , να αλλάξεις εύκολα περιβάλλον, να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους. Το παράδοξο είναι ότι γίνεσαι ρεαλιστής και πρακτικός. Και αυτό φαίνεται από τη συμπεριφορά και κάποιες επιλογές. Επικοινωνιακά όπως και ερωτικά διευκολύνεσαι από τις συνθήκες και περνάς καλά . Οικονομικά θα έχεις μερικές δυσκολίες. Καλό είναι να αποφύγεις περιττά έξοδα και δανεισμούς ενώ επαγγελματικά ένα νέο κύμα υποχρεώσεων είναι αισθητό στον ορίζοντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το Λέοντα (ανάδρομη) αλλά και ο Άρης από το Ζυγού σου επιφυλάσσουν όμορφες εκπλήξεις στα αισθηματικά! Τα φλερτ δίνουν ρεσιτάλ, ενώ μία ερωτοφιλία που αναπτύσσεται τώρα, είναι πολλά υποσχόμενη για εξέλιξη σχέσης! Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, δείξε κατανόηση στις απαιτήσεις του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου επηρεάζοντας τον επαγγελματικό τομέα και αυτό το διάστημα η βασική σου προτεραιότητα είναι η ανέλιξή σου! Υπάρχουν εμπόδια και προκλήσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις στην εργασία, ενώ λόγω της αναδρομής του Ερμή δεν θα λείψουν και οι καθυστερήσεις! Στα οικονομικά είσαι προβληματισμένος αρκετά.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Πολλές θα είναι οι συναισθηματικές σου αναμοχλεύσεις και συχνά θα αλλάζεις γνώμη και διάθεση αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε. Διατήρησε όμως μια σταθερή συμπεριφορά , έστω για κάποιους από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και κινήσου περισσότερο διακριτικά, είτε βρίσκεσαι ακόμη σε διακοπές είτε έχεις πάρει φορά στα επιχειρηματικά σου, ακολουθώντας καινούργιες τακτικές. Όσο κι αν αδιαφορείς για κάποιον, ο ερωτάς ίδιος θα σε παρενοχλήσει. Το περίεργο είναι πως δεν θα διαμαρτυρηθείς, αντίθετα θα ενδώσεις μετά από λίγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και αλλάζουν οι σκέψεις και οι διαθέσεις σου στα αισθηματικά! Αναλογίζεσαι τα λάθη σου ενώ γίνονται και κάποιες αιφνίδιες επικοινωνίες που σε εκπλήσσουν ευχάριστα! Είναι μία καλή ευκαιρία από αυτή την εβδομάδα να καλύψεις κάποια κενά της αισθηματικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό είναι αναμενόμενο ότι θα φέρει πολλή δουλειά αλλά και κόντρες στο εργασιακό περιβάλλον! Οπλίσου με υπομονή και ψυχραιμία και θυμήσου ότι στην παρούσα φάση δεν σε συμφέρει ο καβγάς. Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι καλή για οργάνωση και κλείσιμο εκκρεμοτήτων.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Το παιχνίδι των σχέσεων και των συνεργασιών‚ κάθε λογής, το ρυθμίζουν και αυτή την εβδομάδα οι άλλοι για σένα φίλε μου Υδροχόε. Αυτό γίνεται πιο αισθητό, ίσως και πιο προκλητικό σαν κατάσταση. Οι αντιδράσεις και τα λόγια δεν ωφελούν γι’ αυτό καλό είναι να προσαρμοστείς ή να μην κάνεις φασαρία ούτε να μαλώνεις. Τα ψυχολογικά προβλήματα δεν λείπουν αυτήν την εποχή. Ωστόσο μεσολαβούν και μερικές καλές στιγμές. Η Αφροδίτη παίζει ένα ευεργετικό ρόλο, αρκεί να μην σε καταβάλουν τυχόν ιδιοτροπίες και εποχιακές υστερίες.Ο Άρης στο Ζυγό ανοίγει νέες προοπτικές και μπαίνεις προς νέες κατευθύνσεις, κυρίως για ζητήματα συνεργασιών και επαγγελματικών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορεί να συντηρηθεί ένα όμορφο κλίμα αρκεί να μην μεγαλοποιείς κάποιες καταστάσεις. Θυμήσου ότι δεν γίνεται πάντα ούτε να ικανοποιείς όλες τις απαιτήσεις του συντρόφου σου, αλλά και ότι ο σύντροφός σου δεν μπορεί πάντα να δικαιολογήσει την δική σου εναλλαγή διάθεσης! Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, το διάστημα αυτό ευνοούνται οι ερωτικές περιπετειούλες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη ανησυχία αυτή την εβδομάδα αποτελούν τα οικονομικά σου, ενώ με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο, ίσως σου σταθεί δύσκολο να είσαι συνεπής στις πληρωμές σου, είτε και από λάθος δικός σου! Στα επαγγελματικά θέλεις και επιδιώκεις μία αλλαγή που για την ώρα δεν είναι εφικτή!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η αντοχή είναι λίγο μειωμένη και η όλη η κατάσταση που κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα την ζωή σου φίλε μου Ιχθύ, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως περίεργη. Συναισθηματικά η ατμόσφαιρα δεν είναι αρεστή και κάποια γεγονότα σε ωθούν σε αναθεωρήσεις για μερικά πρόσωπα της ζωής σου. Ζητήματα που αφορούν την εργασία τα σκέφτεσαι και σε προβληματίζουν! Οργανώνεις κάποια σχέδια εμπορικά ή παραγωγικά ενώ μία πρόταση εργασιακή θα σε βάλει σε σκέψεις! Ο Ερμής ανάδρομος από την Παρθένο φέρνει επαφές με άτομα του παρελθόντος, είτε ακόμα και την προοπτική για μία επανασύνδεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να αναλογιστείς τα λάθη σου, για να μην κάνεις για μία ακόμα φορά τα ίδια! Ίσως λειτουργήσεις αρκετά συναισθηματικά και ευαίσθητα προς ένα άτομο του παρελθόντος, που θα εκπλήξει με μία επικοινωνία του! Λειτούργησε διστακτικά, για να μην την πατήσεις για μία ακόμα φορά! Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά στα συναισθηματικά σου και εσύ πλέον έχεις βάλει μυαλό, ο Κρόνος από το ζώδιο σου όμως, θα σε βάλει ακόμα σε ένα τεστ αυτή την εβδομάδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ζητάς επέκταση, νέες προοπτικές και είσαι σε συνεχείς επαφές για τα επαγγελματικά σου! Μην βιάζεσαι όμως να κάνεις κινήσεις γρήγορες ή βήματα μεγάλα γιατί οι κίνδυνοι της παραπλάνησης και της διάψευσης είναι δίπλα σου! Σε οικονομικό πλαίσιο η κατάσταση είναι καλή , το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό ωστόσο, θα μεγεθύνει τις υποχρεώσεις σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ