Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την έκθεση φωτογραφίας του Ζυγουλιάνου στο Σέλι επισκέφθηκε ο Χασιώτης

Την έκθεσηφωτογραφίας του Στέργιου Ζυγουλιάνου που φιλοξενείται στο κτίριο του Πολιτιστικού Τουριστικού Ομίλου Σελίου επισκέφθηκε ο

Μιχάλης Χασιώτης. Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Δράση με Γνώση» είχε την χαρά να δει από κοντά σπάνιες φωτογραφίες που αποτελούν κομμάτια ιστορίας από το γραφικό χωριό του Βερμίου.

Ο γνωστός δικηγόρος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον κ. Ζυγουλιάνο για την εξαιρετική του πρωτοβουλία. Σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Χασιώτης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Μία σειρά ιστορικών φωτογραφιών από το παλιό Σέλι συμπλήρωσε πολλά ακούσματα που είχα από παιδί, για το αγαπημένο χωριό, τους ανθρώπους του, για τις βλάχικες οικογένειες, τις δραστηριότητες και την καθημερινή τους ζωή. 

Μία ανεκτίμητη πρωτοβουλία για ένα ανεκτίμητο φωτογραφικό υλικό που συγκέντρωσε ο ακούραστος συλλέκτης Στέργιος Ζυγουλιάνος, μέρος του οποίου εκθέτει από χθες μέχρι και τις 20/08 στο κτίριο του δραστήριου Πολιτιστικού Τουριστικού Ομίλου Σελίου πάνω στο χωριό. 

Κομμάτια ιστορίας φτιαγμένα από όλους, κολλημένα από έναν, για όλους! Σ' ευχαριστούμε θερμά Στέργιο, για το μεράκι σου και τον παραδειγματικό εθελοντισμό σου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ