Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνελήφθη ο ληστής του παγκαριού στην Αλεξάνδρεια - Διέρρηξε 2 φορές την ίδια εκκλησία

Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και σεβασμού, άνδρας «μπούκαρε» σε συγκεκριμένη εκκλησία της Ημαθίας εις διπλούν, αδειάζοντας το παγκάρι.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 16 έως 31 Ιουλίου 2023 διέρρηξε 2 φόρες Ιερό Ναό σε περιοχή της Ημαθίας και συνολικά αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το παγκάρι και έναν χαρτοφύλακα που περιείχε διάφορα έγγραφα.

Την ίδια στιγμή στις Σέρρες:

  • Συνελήφθη προχθές (17 Αυγούστου 2023) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, μία αλλοδαπή γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής. 
  • Συνελήφθη χθες (18 Αυγούστου 2023) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε στην αυλή της οικίας του να καλλιεργεί 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 6,95 γραμμαρίων, που βρέθηκε στην κατοχή του.


2 σχόλια:

  1. όποιος πει ότι ήταν γύφτος είναι συκοφάντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο δεν το ξερουμε. Οι παραγωγοι ναρκωτικων ουσιων ξερουμε οτι ειναι αλβανοι. Για την διακινηση ναρκωτικων βαζουν ατομα απο φτωχες οικογενειες. Και προσοχη μεγαλη στα παρκα που συχναζουν μικρα παιδια.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ