Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον Φίλιππο Βέροιας για δεύτερη σεζόν ο Αλέξης Κάτζος

Δεύτερη ανανέωση για την μπασκετική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, η οποία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 21χρονοΑλέξη Κάτζο.

Μετά τον κόουτς Κοθρά και τον αρχηγό Ελευθεριάδη, ο Φίλιππος Βέροιας κρατά ακόμη ένα βασικό «γρανάζι», με τον Αλέξη Κάτζου να συνεχίζει στα «ερυθρόλευκα» για δεύτερη χρονιά.

Αναλυτικά:

«Μετά την πρόσφατη ανανέωση του αρχηγού και με δεδομένη την επιθυμία του coach για παραμονή του βασικού κορμού, σειρά παίρνουν τα υπόλοιπα “γρανάζια” της περσινής επιτυχημένης συνταγής!

Η ΔΕ ανακοινώνει, λοιπόν, την παραμονή του Αλέξη Κάτζου για δεύτερη χρονιά στο ρόστερ της ομάδας μας. Μετά τη θητεία του σε Κόροιβο Αμαλιάδας, Αίαντα Ευόσμου και το πέρασμά του από το κολλεγιακό πρωτάθλημα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, ο νεαρός PG/SG παραμένει κάτοικος Βέροιας, αν και πρακτικά λόγω σπουδών είναι κάτοικος της συμπρωτεύουσας και θα κρατάει την μπαγκέτα της οργάνωσης της ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της National League 1 2023-24. 

Αλέξη, σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και προσηλωμένος, ούτως ώστε να κατακτήσεις τους ομαδικούς και προσωπικούς, αθλητικούς και ακαδημαϊκούς, στόχους που έχεις θέσει!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ