Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια ο Μπαλτάκος - «Τετ α τετ» με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ Στέργιο Μουρτζίλα

Στη Βέροια βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και φυσικά συναντήθηκε με τον κ. Στέργιο Μουρτζίλα. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας είχαν ένα ποδοσφαιρικό «τετ-α-τετ» με θέματα που “καίνε” το ποδόσφαιρο της Ημαθίας. Στο μήνυμά του ο κ. Μουρτζίλας αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκα στην Βέροια τον αγαπητό Παναγιώτη Μπαλτάκο, Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), έναν εξαίρετο άνθρωπο και επιστήμονα που εκτιμώ βαθιά και τον οποίο ευχαριστώ που με τιμά με την εμπιστοσύνη και την φιλία του. 

Ο Πρόεδρος βρέθηκε στην πόλη μας επιστρέφοντας από Ξάνθη, όπου παρακολούθησε τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών της πρώτης κατηγορίας. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί του θέματα που αφορούν την ΕΠΣ Ημαθίας, γνωρίζοντας την ευαισθησία του και την θετική του διάθεση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να τον ευχαριστήσω για την πολύπλευρη στήριξη προς την Ένωση μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ