Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από τη Βέροια, στον Ατρόμητο και από εκεί στη Φινλανδία

Αφήνει την Ελλάδα και φεύγει με συμβόλαιο στην Φινλανδία ο Ημαθιώτης, Κώστας Κωτσόπουλος. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από την Ημαθία αποδεσμεύτηκε πριν λίγο διάστημα από τον Ατρόμητο Αθηνών και ήταν ελεύθερος να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη, με την φινλανδική IFK Mariehamn να τον κάνει δικό της.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δήλωσε: 

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνει η Mariehamn. Αφού μίλησα με τον προπονητή, έχω ένα καλό προαίσθημα για τον σύλλογο, τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους. Θα είναι μια καλή πρόκληση για μένα να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει αυτούς τους στόχους. Ανυπομονώ να γνωρίσω όλους τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους και φυσικά ανυπομονώ για το ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας».

Ο Κωτσόπουλος μετακόμισε από τον ΦΑΣ Νάουσα στο Περιστέρι τον Ιανουάριο του 2018 και σε πεντέμιση χρόνια κατάφερε να αγωνιστεί 71 φορές πετυχαίνοντας έντεκα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ.

Στο ενδιάμεσο αγωνίστηκε ως δανεικό στη Β’ ομάδα της ισπανικής Χετάφε, ενώ πριν κάνει το μεγάλο βήμα είχε φορέσει τις φανέλες του Νηρέα Βέροιας, του Μακροχωρίου και του ΦΑΣ Νάουσα.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Ένα δικό μας παιδί θα γράψει την δική του ιστορία μακριά απ'τον τόπο του. Εκεί που οι αξίες αναγνωρίζονται, αμοίβονται κ δεν αμφισβητούνται από πληρωμένους "φίλους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ