Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκλονιστικό μήνυμα από τη μητέρα της Αμαλίας Πιπερίδου: «Το κορίτσι μου ζούσε για τον Άρη!»

Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα την ώρα που ο Άρης αγωνιζόταν στο Βουκουρέστι κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, έφυγε από τη ζωή μία από τις πιο πιστές οπαδούς του, η Βεροιώτισσα Αμαλία Πιπερίδου.

Ο χαμός σκόρπισε θλίψη στους οικείους της, αλλά και σε όλους όσους την είχαν γνωρίσει από την κοινή τους παρουσία στα γήπεδα όπου αγωνιζόταν ο «Θεός του πολέμου». Διαβάστε αναλυτικά:

«Η μητέρα της Αμαλίας, κα Ξανθούλα Πιπερίδου, δημοσίευσε το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα.

“Η μητέρα της Αμαλίας, κα Ξανθούλα Πιπερίδου, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Α’ Ογκολογικής Κλινικής και της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο ΑΝΘ, καθώς και του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας “Νίκος Κούρκουλος”, για την υποδειγματική φροντίδα και υποστήριξη στο κορίτσι μας.

Ευχαριστεί επίσης όλο τον κόσμο, συγγενείς, φίλες, φίλους, γείτονες για την παρουσία τους στην τελετή της κηδείας. Ιδιαίτερα ευχαριστεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τις/τους συναδέλφισσες/ους της που παραβρέθηκαν μαζικά.

Τελευταίο, αλλά σπουδαίο, αφήνουμε τον Άρη και ευχαριστεί τα παιδιά του, των οποίων η παρουσία ήταν σπαρακτική. Η Αμαλία ζούσε για τον Άρη. Την Αμαλία κρατούσε ο Άρης στη ζωή, προ και κατά τη διάρκεια της ασθένειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ