Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περίοδος συγκομιδής; Άσε την δύσκολη δουλειά στο συλλέκτη καρπών (roll-in)


Θα το βρείτε το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»


Αν πλησιάζει η περίοδος συγκομιδής της καλλιέργειάς σας και ήδη σκέφτεστε πως είναι δύσκολη εργασία και χρειάζεται χέρια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε το κατάλληλο μέγεθος συλλέκτη καρπού, το οποίο θα σας γλιτώσει χρόνο, χέρια και φυσικά οποιοδήποτε σωματικό πόνο.


Το Roll-in είναι ένας εύχρηστος συλλέκτης φρούτων, ξηρών καρπών και άλλων αντικειμένων, όπου απαιτείται η συλλογή τους από το έδαφος. Απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες. Ο μικρός όγκος, ο εργονομικός σχεδιασμός και η απλή λειτουργία του έχουν σαν αποτέλεσμα την εύκολη και γρήγορη συγκομιδή, αποφεύγοντας τυχόν καταπονήσεις του σώματος.

Αν λοιπόν διαθέτετε καρπούς μικρού μεγέθους, όπως ελιές, φουντούκια, αμύγδαλα, βελανίδια και άλλα μικρά φρούτα, το κατάλληλο μέγεθος συλλέκτη καρπού για εσάς είναι το small.

Αν όμως διαθέτετε καρπούς ελαφρώς μεγαλύτερου μεγέθους, όπως καρύδια, κάστανα και δαμάσκηνα, ο κατάλληλος τύπος συλλέκτη καρπού για εσάς είναι το medium.

Φυσικά, δεν σημαίνει πως εάν έχετε κατά βάση μικρού μεγέθους καρπούς και έχετε το μικρό μέγεθος δεν μπορείτε κάποια στιγμή να μαζέψετε και μεγαλύτερου μεγέθους καρπούς. Το Roll-inμεταμορφώνεται και αλλάζει μέγεθος αφαιρώντας ένα νήμα κάθε δύο ή κάθε τρία, αλλάζοντας έτσι την δυνατότητα συλλογής του.

Η χρήση του όμως δεν περιορίζεται μόνο στη συλλογή καρπών. Διατίθεται για ένα μεγάλο πεδίο εφαρμογών όπως σε γήπεδα τένις, γκολφ καθώς και σε παιδικούς σταθμούς και γενικότερα όπου υπάρχει η ανάγκη συλλογής μικροαντικειμένων από το έδαφος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη ευκολία από όλες τις ηλικίες παρέχοντας ασφάλεια στο χρήστη. Θα μείνετε ενθουσιασμένοι από την αποτελεσματικότητα του, συνυπολογίζοντας την ανυπαρξία συντήρησης καθώς και την οικονομία, αφού δεν χρειάζεται καύσιμα ή ηλεκτρική κατανάλωση ενέργειας.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό του καταστήματος που θα σας λύσει κάθε σας απορία.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ