Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έναρξη προετοιμασίας για τη «Βασίλισσα» με νέα πρόσωπα και παρουσία φιλάθλων

Ανεβάζει ρυθμούς η Βέροια, βάζοντας τις βάσεις για τη νέα προσπάθεια αναγέννησης από τα τοπικά της Ημαθίας. Την Δευτέρα 28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, με τους Αλέξανδρο Παπατζίκο και Νίκο Φωτιάδη να έχουν να διαχειριστούν ένα σύνολο περίπου 40 νεαρών και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν βρισκόταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, το προπονητικό τιμ κι οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν αναγνωριστικά τις προπονήσεις, ενώ θα ανέβει κατακόρυφα το τέμπο, ούτως ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στις 16 Σεπτεμβρίου για τον θεσμό του Κυπέλλου Ημαθίας. Υπάρχουν σκέψεις, η ομάδα να “μετακομίσει” προσωρινά σε γειτονικές εγκαταστάσεις, μέχρι να είναι στην επιθυμητή κατάσταση το γήπεδο του Ταγαροχωρίου.

Έντονη ήταν η παρουσία του φίλαθλου κοινού στην κερκίδα, με περίπου 30 φίλους της Βέροιας να δίνουν το «παρών», θέλοντας να δουν από κοντά ποια είναι τα νέα δεδομένα της ομάδας. 

Στο γήπεδο, φυσικά, βρέθηκε και ο Πρόεδρος Αγάπιος Αναστασιάδης, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες βελτιωτικές εργασίες στις εγκαταστάσεις, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν και από τη Veria Ladies.

Δείτε φωτορεπορτάζ στο sportsfan.gr

4 σχόλια:

  1. kala
    5 εφαγε η αγ. μαρινα? ακουσα καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι 30 που αναφερετε δεν ειναι φιλαθλοι αλλα γονεις.γιατι κοροιδευετε το αναγνωστικο κοινο σας? Λιγος σεβααμος δε βλαπτει κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δικηγόρος λέει και ο γονέας είναι φίλαθλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ