Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποια Premier League; Εδώ μιλάμε για EPS League, το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη

Η Α’ Κατηγορία του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, αναμένεται καυτή, ειδικά με την παρουσία της Βέροιας


Το ερώτημα είναι ποια ομάδα βλέπουμε να ξεχωρίζει και να κατακτά τον πολυπόθητο τίτλο, ο οποίος οδηγεί στα play-off για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η απάντηση είναι μία: AE Αλεξάνδρειας ”hands down” που λένε και οι Εγγλέζοι.

Η ομάδα του Γιδά, με την είσοδο διοικητικών στελεχών κύρους της περιοχής, έφερε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από την Ημαθία και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ενώ προχώρησε σε ανανεώσεις σημαντικών παικτών για να κρατήσει τον κορμό και την ομοιογένεια της ομάδας. Πήρε και προπονητή (Δημήτρης Πρίντζιος) ο οποίος έχει επιτυχίες και μάλιστα κράτησε τα Τρίκαλα επί 4 χρόνια στη Γ’ Εθνική, φέρνοντας ένα μεγάλο κύμα αισιοδοξίας στις τάξεις των ”πρασίνων”.

Από την άλλη, πιθανός ανταγωνιστής με αξιώσεις, φαίνεται να είναι η ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος όμως δεν διαθέτει τους αντίστοιχους πόρους με την Αλεξάνδρεια, αλλά θέλει να κάνει την προσπάθειά του. Πήγε σε γνωστή ”συνταγή” με προπονητή τον Γιάννη Κερλίδη, ενώ κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφουν αρκετοί πρώην παίκτες του ΦΑΣ, οι οποίοι κατά την περσινή περίοδο είχαν μετακομίσει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών της γειτονικής Πέλλας.

Από κει και πέρα, σχετική ησυχία επικρατεί στο Μακροχώρι, καθώς έφυγαν και οι Χασιώτης (ΑΕ Αλεξάνδρειας) και Τζακέρι (Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας), με τον δεύτερο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, να μην είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει στους ”μπλε”. Άλλωστε η Αγία Μαρίνα έκανε ”δικό της” τον τερματοφύλακα Δημήτρη Ιωαννίδη από τη Βέροια για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όσο για τη ”Βασίλισσα του Βορρά”, θα συμμετάσχει κι αυτή στην Α’ Κατηγορία με τον νέο προπονητή Αντώνη Παπατζίκο να δημιουργεί μια ανταγωνιστική ομάδα με υλικό από την Κ19 και την Κ17 του συλλόγου, με σκοπό να αναδείξει ποδοσφαιριστές και γιατί όχι να αποτελέσει και την ευχάριστη έκπληξη.

Οι υπόλοιπες ομάδες, λίγο πολύ θα βρίσκονται στο ίδιο περίπου επίπεδο, δίνοντας τη δική τους μάχη για την 5άδα ή για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Κείμενο: Βασίλης Αλαμπορινός

4 σχόλια:

  1. Που κατακτήσαμε απίστευτο να λέμε για τη βασίλισσα μήπως κάνει την έκπληξη στο α τοπικό.δεν έχουμ καταλάβει για ποια ομάδα μιλάμε κ τι δυναμική έχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ με τον Ζαφείρη, θα μαζεύουμε τις μπάλες απο όξω, Αυτός επειδή εχει κύρος, θα είναι πρόεδρος και εγώ διευθύνων σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου εσυ εισαι χανουμι πως θα ερθεις στη Βεροια?

      Διαγραφή
  3. 27 Αυγούστου 2023 στις 11:44 μ.μ. Θα έρθω δανεικός για μια σεζόν. Με τον Ζφείρη, θα κάνουμε τις τσιρλοτέτοιες . Τσιρλίντερ. Κάπως έτσι. Εγω θα χτυπάω παλαμάκια και ο Ζαφείρης θα χορεύει τον χορό της κοιλιάς και θα κάνει άλματα στριφογυριστά και θα τον πιάνω αγκαλιά. Θα έχει και πούπουλα στα χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ