Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βραβεύθηκε στην Παναγία Σουμελά η 16χρονη που έσωσε 10χρονο από πνιγμό στη Χαλκιδική

Στις 15 Αυγούστου, στην πανήγυρη της Παναγίας Σουμελά Βεροίας, βραβεύτηκε η νεαρη εκπαιδεύτρια Μαρία Λαζαρίδου για τη συμβολή της στη διάσωση του 10χρονου αγοριού στη Χαλκδική, που υπέστη πνιγμονή από ξένο σώμα.

Ειδικότερα, ο κ. Γεώργιος Τανιμανίδης, Πρόεδρος του ποντιακού σωματείου "Παναγία Σουμελά" προσκάλεσε τη Μαρία και την οικογένειά της στο μεγάλο αυτό προσκύνημα και ο Στρατηγός Πρώτης Στρατιάς παρέδωσε τον τιμητικό έπαινο και το χρυσό μετάλλιο της Σουμελιώτισσας.

Στο βήμα ο κ. Τανιμανίδης ανέφερε πως το όνειρο της Μαρίας είναι, "να ψηφιστεί μάθημα πρώτων βοηθειών στα ελληνικά σχολεία", κάτι που συζητήθηκε στη συνέχεια.

Ακολούθησε η βράβευση δύο μαθητριών που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους, η λιτάνευση της ιερής εικόνας και συζήτηση με σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής στο αρχονταρίκι του ναού.








1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ... ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΩΡΟ ΝΑ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ "ΤΟΠΟ" ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ