Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παππάς από Βέροια: «Να φτιάξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της νίκης»

Επίσκεψη στη Βέροια πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου 2023 ο Νίκος Παππάς. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ενόψει της διαδικασίας ανάδειξης ηγεσίας στο κόμμα, περιέλαβε την πρωτεύουσα της Ημαθίας στο πρόγραμμα της περιοδείας του, όπου πραγματοποίησε ομιλία και συνάντησε μέλη και φίλους του κόμματος στην Ελιά.

Τον Νίκο Παππά συνόδευε, όπως σε όλη την περιοδεία του, ως επικεφαλής της καμπάνιας του, ο πρώην βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, ο οποίος έκανε και μια εισαγωγική τοποθέτηση. 

Ο πρώην υπουργός άσκησε σφοδρή πολιτική κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Έστειλε μήνυμα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κινηθεί από το προοδευτικό κέντρο μέχρι την Αριστερά και ότι απαιτείται να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο κόμμα που θα φέρει τη νίκη στις εκλογές.

«Το κόμμα μας χρειάζεται ένα «σοκ δημοκρατίας». Πρέπει να πάρουμε μια γενναία απόφαση για γοργό βηματισμό προς το κόμμα των μελών την επόμενη της 10ης Σεπτεμβρίου. Να αγωνιστούμε να πείσουμε τον κόσμο να πάει στην κάλπη. Να χτίσουμε την παράταξη της νίκης που μπορεί μα νικήσει τον Μητσοτάκη. Απάντηση είναι η δημοκρατία σε όλα τα επίπεδα μέσα στο κόμμα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Γρηγόρης Γεωργιάδης. Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών ο Αντιδήμαρχος Βέροιας Στέλιος Ασλάνογλου, οι πολιτευτές/τριες Φανή Γιωτάκη, Βαρβάρα Σαράντη, Πέτρος Τσαπαρόπουλος, Πολυτίμη Σαζακλίδου, ο πρώην βουλευτής Χρήστος Αντωνίου, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πετρούλα Παπαδίνα κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:












































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ