Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΕΥΑΒ: «Καθαρό και υγιεινό το νερό στο Πολυδένδρι»


Από την ΔΕΥΑ Βέροιας ανοικοινώθηκαν τα παρακάτω: Έπειτα από τις συντονισμένες ενέργειες του Τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου της ΔΕΥΑ Βέροιας και της αρμόδιας Δ/νσης Υγιεινής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ημαθίας, αντιμετωπίσθηκε με επιτυχία το πρόβλημα με το νερό στην Τ Κ Πολυδενδρίου.

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα του ποιοτικού ελέγχου του νερού, αυτό βρέθηκε καθαρό και υγιεινό. Η χρήση του από τους κατοίκους της κοινότητας είναι ασφαλής.

Θα πρέπει να αναφερθεί η συνεργασία των κατοίκων και ιδιαίτερα του προέδρου της Κοινότητας κ. Χρήστου Κεφτέ στην επιτυχή αντιμετώπιση του προβλήματος.

12 σχόλια:

  1. Να ενημερωθούν οι κάτοικοι άμεσα , διότι αισθάνονται αγανακτισμένοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους. Καλά που φρόντισε η ηγεσία του χωριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιο είναι τελικά το πρόβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιόπιστη η ΔΕΥΑΒ. Οτι λέει ευαγγέλιο. Τι όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνετε ένα τρομερό λάθος για την αξιοπιστία της επιχείρησης και κακώς με το νόμο 3852 ΦΕΚ Α' 87/7.6.2010 , Νέα Αρχιτεκτονική της ΑυτοΔιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης (Δήμος Βέροιας με έδρα τη Βέροια και ιστορική έδρα τη Βεργίνα αποτελούμενος από τους δήμους α. Βέροιας β. Αποστόλου Παύλου γ. Δοβρά δ. Βεργίνας και ε. Μακεδονίδος, οι οποίοι καταργούνται), ήλθατε στον Δήμο και μιλάτε , πίνατε , τρώγατε , είχατε εντερικά , κολικούς κλπ. ....χαμπάρι από πού , έχετε και άνθρωπο στην Δήμο , τι να ΄πω , μόνο λυπάμαι για τις κριτικές και ειδικά αυτή την περίοδο που η επιχείρηση έχει το προσωπικό 50% σε θερινές άδειες !

      Διαγραφή
    2. 25 Αυγούστου 2023 στις 9:11 π.μ. δηλαδή, όταν έχουν άδειες, θα μας πηγαίνει πριονοκορδέλα εδώ πάνω ε; Δικαιολογημένα λές εσύ. Στέκεις καλά;

      Διαγραφή
    3. 25 Αυγούστου 2023 στις 9:11 π.μ. Αυτή την απάντηση την περίμενα , τόσα χρόνια εκεί ψηλά τι γινότανε , δεν δούλευε η πριονοκορδέλα ? Παρακολούθησε και λίγο τα λεγόμενα !

      Διαγραφή
  5. Έλεος πια με το νερό του Πολυδενδρίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να δουμε τα διαπιστευτήρια, απο λόγια χορτάσαμε! Γιατι δε στελνουν και τα αποτελεσματα του ελεγχου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία επιτέλους παραδεχονται οτι υπήρχε πρόβλημα. Γιατί δεν δημοσιεύουν τα αποτελέσματα τοτε που υπήρχε; τοσος κόσμος πηγε στο νοσοκομείο απο το νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκεί στο Χημείο τι ελένξατε την πρώτη φορά και μας διαβεβαιώσατε ότι είναι ασφαλές;
    Και μετά το βρήκατε μη ασφαλές;
    Και εμείς που εξακολουθήσαμε να το πίνουμε ως δήθεν ασφαλές; άρρωστοι ολοι.
    Έχει κανείς την ευθύνη;
    Πλήρωσε κάνεις το λάθος, Πρόεδροι, Διευθυντάδες, Προϊστάμενοι.
    Ακούει κανείς;
    Ο πρώτος πολίτης τους χαϊδεύει ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χημείο της επιχείρησης το έχουν περιορίσει εδώ και χρόνια , ισχύει το χημεία του Κράτους κλπ..., έχετε σύμβουλο εκεί , γιατί δεν απευθύνεσαι σε αυτόν και ζαλίζεις τον Βεροιώτη , κύριε του 25 Αυγούστου 2023 στις 8:56 μ.μ. ?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ