Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η νεολαία «πάρκαρε» τα smartphones και το έριξε στον χορό!

Επιστροφή στην παράδοση με δημοτικό, ποντιακό, καλαματιανό και νησιώτικο και μπόλικο φλέρτ

Μια ασυνήθιστη εικόνα είδαμε το βράδυ της Τετάρτης 23 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία της Φυτειάς που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Τότε που οι νέοι και οι νέες μαζευόντουσαν στα πανηγύρια, έτρωγαν, έπιναν, φλέρταραν και συμμετείχαν σ' ένα τρικούβερτο γλέντι μέχρι αργά το βράδυ.

Απ' ότι φαίνεται οι νέοι «παρκάρουν», τα smartphones, αφήνουν τα μηνύματα στο... διαβάστηκε και το ρίχνουν πλέον στον χορό. Τι πιο όμορφο και ελπιδοφόρο να βλέπει κανείς, την πίστα να γεμίζει με νέα παιδιά, που ακολουθούν τους δρόμους της παράδοσης. 

Τρανταχτό παράδειγμα η Φυτειά! Μακάρι και άλλα χωριά της Ημαθίας να ακολουθήσουν το φωτεινό παράδειγμα... «Γιατί λαός χωρίς σεβασμό στο παρελθόν του, δεν έχει μέλλον» που έλεγαν και οι παλιοί.

5 σχόλια:

  1. Σωστά ήμουν και εντυπωσιάστηκα από την νεολαία , μπράβο τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια στον σύλλογο και στους οργανωτές , άψογη εκδήλωση με νέα παιδιά να τα δίνουν αδέλφια όλα , αγαπημένα , υπερήφανα για το χωριό τους , δεν υπάρχουν λόγια και του χρόνου με υγεία , χρόνια πολλά σε όλους σας , με εκτίμηση ο συμπέθερος σας ...Θεόδωρος !

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο μήνας έχει 9.Τα Ρολόγια και τα κορόιδα δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φίλε ..... 25 Αυγούστου 2023 στις 11:02 μ.μ...... είσαι κορόιδο και δουλεύεις .....εμείς χορέψαμε δύο βραδιές και η ώρα επτά το πρωί στις δουλειές μας είτε λέγετε χωράφια είτε επιχείρηση κλπ. , ζουλιάρη τεμπέλη !

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ