Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκέπασε και την Ημαθία το νέφος από την φωτιά στην Αλεξανδρούπολη


2η μέρα μουντίλα και μυρωδιά κάπνας

Ένα μεγάλο μέρος της Ελλάδας έχει σκεπαστεί με καπνό από την μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει εδώ και μέρες τον Έβρο.

Η ατμόσφαιρα από χθες στη Βέροια είναι περίεργη, ο ουρανός από το απόγευμα είχε μια αίσθηση συννεφιάς και μια κιτρινίλα και ο ήλιος λίγο πριν βασιλέψει είχε ένα πολύ πιο έντονο κόκκινο χρώμα.


Σήμερα από το πρωί η ατμόσφαιρα συνεχίζει να μυρίζει κάπνα και ο ήλιος έχει σχεδόν κρυφτεί.


Σοκαριστική είναι και η εικόνα από δορυφόρο που δείνει τον καπνό από την φωτιά στην Αλεξανδρούπολη να έχει φτάσει μέχρι το Ιόνιο. Αν εμείς εδώ, περισσότερο από 350 χιλιόμετρα μακρυά, νιώθουμε μια σχετική δυσφορία, δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς είναι η ατμόσφαιρα στις περιοχές που καίγονται εδώ και μέρες.



12 σχόλια:

  1. Σάμπωε τι; Εμείς καιγόμαστε; Αυριο θα καθαρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι μη τοξικοί, έμπειροι , σοβαροί,με σχέδιο και λύσεις για όλα τα θέματα ( ακρίβειας, εξωτ. Σχέσεων, φυσικές καταστροφές, ΕΣΥ κτλ) και μάλιστα κοστολογημενο άλλα μας έλεγαν πριν τις κάλπες και τώρα άλλα βλέπουμε. Δηλαδή μια απ'τα ίδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή εσύ βλέπεις μια από τα ίδια; Με την passτουλα του Σεπτέμβρη όλα θα σου φαίνονται καλά, χώρια που θα λες αν ήταν οι "άλλοι" τα πράγματα θα ήταν χειρότερα (τώρα πόσο χειρότερα ) θα μας το γράψεις τον άλλο μήνα όταν σβήσουν λόγω βροχής οι φωτιές,και με την passτουλα σου πάρεις το λάδι και το skip του μήνα.

      Διαγραφή
    2. Ρε κραξτε τον Πρωθυπουργο που βγαλατε με 41% και τα εχει κανει σκατα....και αφηστε τα φιλοσοφηματα

      Διαγραφή
  3. Η αναπτυξη ερχεται ,για αυτο η καμπνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν ήταν Επιτελικη η Κυβέρνηση ,τι χειρότερο θα συνέβαινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re pan..vlax pos bori na erti apo 500 km o kapnos k to nefos stin veria a re giumia apo tin Niausta nana kanete apliroforiti tenek...xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ'αρχάς μάθε Ελληνικά αμόρφωτο δίποδο. Κατά δεύτερον με τόσες εστίες που καίνε για τόσες μέρες συνεχόμενα και με την ένταση του αέρα, είναι εφικτό να φτάσει η κάπνα μέχρι εδώ. Δεν ξέρουν οι επιστήμονες και ξέρει ο ανύπαρκτος που ούτε να γράψει Ελληνικά δεν είναι ικανός και άξιος...

      Διαγραφή
    2. Δες την ταινία ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος ίσως να μοιάζεις με κάποιον πρωταγωνιστή ,και φυσικά όχι φυσιογνωμικά.To katalabes i na sto metefraso.

      Διαγραφή
    3. Edo irthes esi sto kosmo o kapnos den tha erthi?

      Διαγραφή
  6. Αμέσως μετά την κάλπη δεν συγκρίνουμε, απολαμβάνουμε ή προβληματιζομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ