Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βγείτε μπαλκόνι... βγήκε η «μπλε» υπερπανσέληνος


Εντυπωσιακός αναμένεται να είναι απόψε ο ουρανός, καθώς ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της η «μπλε υπερπανσέληνος», η μεγαλύτερη και φωτεινότερη πανσέληνος του χρόνου.

Είστε ρομαντική ψυχή ή απλά βγήκατε μπαλκόνι από περιέργεια ή από φωτογραφικό ενδιαφέρον, είδατε την πανσέληνο αλλά όχι σε μπλε απόχρωση;




Το μπλε φεγγάρι, όπως αναφέρει το Live Science, δεν έχει καμία σχέση με το χρώμα του φεγγαριού. Στην πραγματικότητα, το φεγγάρι θα είναι πορτοκαλί. Οπότε καλά το βλέπετε. Η μπλε υπερπανσέληνος παίρνει το πρώτο μέρος του ονόματός της για τον λόγο ότι είναι η δεύτερη πανσέληνος του Αυγούστου.

Ο veriotis.gr σαν ρομαντική ψυχή, βγήκε μπαλκόνι για ένα φωτογραφικό κλικ με την μπλε υπερπανσέληνο, με φόντο κάπου στο βάθος το φράγμα του Αλιάκμονα... Βγείτε και εσείς μπαλκόνι και απολαύστε την.




3 σχόλια:

  1. Εγώ που στις φωτο βλέπω και την μπλέ πρέπει να ανησυχήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έργο τού γκαντεμη είναι επειδή ήρθε στην βόρεια Ελλάδα για την ΔΕΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στείλτε και στο 112.. σαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ