Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κυκλοφόρησαν τα μπασκετικά διαρκείας του Φιλίππου: «Γίνε ένα με τους παίκτες!»

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023-24 για το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας.

Αυτά θα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και θα αφορούν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για την επερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, η οποία θα μας βρει να αγωνιζόμαστε με πρωταγωνιστικές βλέψεις στον 3ο Όμιλο της National League 1. Οι κάρτες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και φυσικά καλύπτουν όλους τους επίσημους αγώνες της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος και τους αγώνες διαβάθμισης (play off) που θα ακολουθήσουν:

  • REGULAR : 50 €
  • GOLD : 100 € (αφορά στα μπλε καρεκλάκια του ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ Μακροχωρίου)
  • ACADEMY : 30 € (αφορά στους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας)

Η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας αποτελεί τη μέγιστη ένδειξη στήριξης, υποστήριξης και αφοσίωσης στην ομάδα. Όλοι μας λοιπόν, αθλητές, προπονητές και μέλη της διοικούσας επιτροπής καλούμε τον κόσμο της πόλης να στηρίξει το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, το οποίο αγωνίζεται διαχρονικά στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο των Εθνικών Κατηγοριών κι αποτελεί τον καλύτερο και πιο συνεπή εκπρόσωπο και πρεσβευτή της πόλης μας σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Διάθεση καρτών διαρκείας στα καταστήματα :

  • OXETTE, Βενιζέλου 7, Βέροια, 2331060977
  • UNITED COLORS OF ΒΕΝΕΤΤΟΝ, Τσούπελη 5, Βέροια, 2331070557».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ