Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και πριν τη Μύκονο... στάση στη Βεργίνα!


Στις 8 το πρωί της Τετάρτης 9 Αυγούστου έφτασε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο Azamara Onward της Azamara Cruises, προερχόμενο από την Καβάλα και μεταφέροντας 410 επιβάτες, εκ των οποίων οι 120 Άγγλοι, οι 130 Αμερικάνοι και οι υπόλοιποι διαφόρων εθνικοτήτων.

Το κρουαζιερόπλοιο, με προσωπικά που φτάνει τα 408 άτομα, θα παραμείνει αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για 12 ώρες και στις οχτώ το βράδυ αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό του, τη Μύκονο.


Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στέλεχος του «Κοσμάτος» που πρακτορεύει το κρουαζιερόπλοιο, επισήμανε ότι αρκετοί από τους επιβάτες επισκέπτονται τη Βεργίνα στην Ημαθία και το Δίον στην Πιερία, ενώ άλλοι επέλεξαν την περιήγηση στην πόλη, συμμετέχοντας στο τετράωρο city-tour που έχει διοργανωθεί, με επισκέψεις σε αξιοθέατα, όπως ο Λευκός Πύργος, ο Άγιος Δημήτριος, η Ροτόντα και τα Κάστρα.

Άλλα έξι κρουαζιερόπλοιο τον Αύγουστο στην Θεσσαλονίκη

Στο μεταξύ, άλλα έξι κρουαζιερόπλοια αναμένονται εντός Αυγούστου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπως προκύπτει από το αναρτημένο πρόγραμμα που έχει στην ιστοσελίδα της η ΟΛΘ ΑΕ. Μάλιστα, δύο εξ αυτών θα καταπλεύσουν στην πόλη την ίδια μέρα (20/8) και θα παραμείνουν σε αυτήν.

Συνολικά φέτος είναι προγραμματισμένες 68 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από 61 το 2022 και 17 το 2021.

11 σχόλια:

  1. Θα γεμίσουμε δολάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μας το λες αυτό , ως τουρίστες πολυτελείας θα αφήσουν λεφτά εδώ , όλα τα αγαθά έχουν τα κρουαζιερόπλοια......βλέπουν και φεύγουν δίχως να ξοδέψουν ένα ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν τη Βεργίνα πουθενά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λύση για να ξοδεύτουν ξένα λεφτά στον τόπο είναι η ίδρυση σχολών αεί ΤΕΙ. Οι φοιτητες θα ξοδεύουν λεφτά σε αγορά, καφέ, βενζινες, ενοίκια, λεωφορεία, αστικα κλπ κλπ. Για όλο το χρόνο. Βέροια, Νάουσα Έδεσσα οι μόνες πόλεις Μακεδονίας χωρίς σχολή. Οι άλλες πόλεις λέτε να μην ξέρουν; Η Κατερίνη μέχρι και μεταπτυχιακό έχει που πάνε και πολλοί βεροιωτες..... Φερτε σχολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ιδρύουν Σχολές σε μέρη όπου αδιαμαρτύρητα έπεσε φάπα όταν τις πήραν και δεν αντέδρασε κ α ν ε ί ς...

      Διαγραφή
    2. Στη Νάουσα θα λειτουργήσει πάλι η σχολή αστυνομίας νομίζω. Οι πολιτικοί που ψηφίζεις Ημαθιώτη είναι ή ανίκανοι, ή κοιτάνε μόνο τη τσέπη τους, ή και τα δύο μαζί. Να δούμε πότε θα βάλεις μυαλό.

      Διαγραφή
    3. φοβοταν ο τοτε δημαρχος μην γεμισει ναρκωτικα η πολη… κι τωρα εχει πιο πολλα ναρκωτικα. αστο να περασει δεν βριζω

      Διαγραφή
  5. Ας ρωτήσουν εναν μαγαζάτορα της Βεργίνας. Θυμάμαι όταν είχα μια κουβέντα με εναν απο αυτούς και μου έμεινε. "Ούτε νερό δεν παίρνουν. Περιμένουν πότε θα γυρίσουν στα πλοία για να φάνε". Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία, θα πουληθούν πολλά μπουκάλια νερό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας έφαγε η γκρίνια. Πέστε ρε καμία καλή κουβέντα. Πέστε ένα μπράβο ένα αμήν κάτι θετικό τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο!! Αμήν!! Ζήτω!! Γιούπι!! Όλε!! Ευχαριστημένος;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ