Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

no Δ.Σ. no πανηγύρι στο Κωστοχώρι


Γιατί δεν θα γίνει φέτος το πανηγύρι του Σωτήρος;
Ο Εκπολιτιστικός-Τουριστικός Όμιλος Κωστοχωρίου, προχώρησε σε τακτική εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου μετά τρία έτη, όπως ορίζει το καταστατικό του, στις 23 Ιουλίου 2023. Στην διαδικασία αυτή δεν κατέστη δυνατόν να αναδειχτεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο λόγω δυσχέρειας εξεύρεσης ενδιαφερομένων. 

Η εκλογική διαδικασία επαναλήφθηκε στις 30 Ιουλίου τρέχοντος έτους, έγινε ο οικονομικός απολογισμός που εγκρίθηκε ομοφώνως, αλλά δεν κατέστη δυνατόν και πάλι να αναδειχτεί νέο διοικητικό συμβούλιο για τους ίδιους λόγους.

Για την ενημέρωση των πολιτών λοιπόν, που ενδεχόμενα θα προγραμμάτιζαν επίσκεψη στο όμορφο Κωστοχώρι μας για το ετήσιο πανηγύρι με αφορμή την ημέρα του Σωτήρος, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι για φέτος και επειδή ο σύλλογος δεν κατάφερε δυστυχώς να εκλέξει νέο διοικητικό συμβούλιο, η γιορτή αυτή δεν θα γίνει.

Θα θέλαμε την κατανόησή σας και σας ευχαριστούμε που τόσα χρόνια μας στηρίζατε με τη συμμετοχή σας.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο

10 σχόλια:

  1. Δύσκολοι οι κωστοχωρίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na pate alou kirie
    ετσι ξεκινανε τα οργανα με ενα ταξιμι
    και στο τελος ουτε κατοικο δεν θα βλεπουμε σε καποια χωρια...
    γιατι αν ηπειρχαν παντα και καποιος θα εμπεναι..tragik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράψε καλά να σε καταλαβαίνει ο κόσμος , από αυτό το χωριό είσαι ? Πέντε άτομα σε πέντε τραπέζια στου Καταραχιά κάθονται και δεν μιλούν μεταξύ τους.......

      Διαγραφή
    2. Τι ανοησίες λες; Τι δεν μιλάνε μεταξύ τους; Που το είδες αυτότο όνειρο; Τράβα να μεθύσεις αλλού!

      Διαγραφή
  3. Πόσο λυπηρό σε έναν μικρό τόπο να κυριαρχούν οι μικρότητες, τα ευτελή μικροσυμφέροντα και ο ανόητος εγωισμός και να αποθαρρύνουν ικανούς και άξιους ανθρώπους να προσφέρουν χαρά, να διατηρούν ζωντανή την παράδοση και να καλλιεργούν την ομοψυχία και την αλληλεγγύη μεταξύ των κατοίκων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο απερχόμενο ΔΣ για όσα έχουν κάνει.
    Μιχάλης Μανουσάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Μιχάλης Μανουσάκης , σωστά είναι αυτά που έχεις γράψει , υπάρχει όμως το αλλά γνωρίζεις αυτή την πάστα των ποντίων ?

      Διαγραφή
    2. Προφανώς έχετε μονομερή ενημέρωση. Είναι βαριά αυτά που λέτε, εκτός αν δεν αντιλαμβάνεστε την βαρύτητά τους. Μικρότητες, μικροσυμφέροντα, εγωισμός... Από που ενημερώνεστε για τα κοινά του χωριού;

      Διαγραφή
  4. Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις του κυρίου Μανουσάκη. Θα πρέπει να αποβαλλουμε την εσωστρέφεια που μας διακρίνει και να λειτουργήσουμε με ομόνοια και αλληλεγγύη μεταξύ μας. Το χωριό μας είναι θαυμάσιο και αξίζει καλύτερες ημέρες από αυτές που περνάει αυτό το διάστημα. Εύχομαι καλό υπόλοιπο σε όλους εδώ στο Κωστοχώρι.
    Φελεκίδης Παντελής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ο Κύριος Μανουσάκης, αλλά εσύ που είσαι και παράγοντας στο χωριό δεν ξέρεις γιατί έγινε αυτό; Ντροπή σας!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ