Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλό ταξίδι Αμαλία...

Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Βέροιας η είδηση του θανάτου της Αμαλίας Πιπερίδου. Η εκλιπούσα ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 53 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ήταν μια εξαιρετική καθηγήτρια πολιτικής οικονομίας.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί Σε ηλικία 53 ετών έφυγε από τη ζωή η Αμαλία Πιπερίδου την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023, στις 14.00, στο Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Μικρή Σάντα. 

Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι, όπως συνοδεύσουν την εκφροράν της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλό Παράδεισο!

4 σχόλια:

  1. Συλλυπητήρια στους οικείους και ειδικά την μητέρα της ......παιδιά ήταν αδελφή του Στέλιου που πέθανε πριν πολλά χρόνια και δούλευε στην Κοζάνη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αμαλία ήταν ενας ντόμπρος και γελαστός ανθρωπος την γνώρισα πριν 8 χρόνια,λυπήθηκα πολυ για τον χαμό της,καλό παράδεισο χαμόγελο κρίμα και άδικο ήσουν πολυ νέα ρε κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμαλία γέλα στην αυλή του παραδείσου.Καλο ταξίδι αγαπημένη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ