Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Χαλκιδική απαίτησε ελεύθερες παραλίες και τέλος στην αυθαιρεσία

Συγκέντρωση πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής το κίνημα για ελεύθερες παραλίες στη Νικήτη της Χαλκιδικής με αίτημα το τέλος της αυθαιρεσίας και την ελεύθερη προσβαση στις παραλίες.

Κάτοικοι και παραθεριστές συγκεντρώθηκαν στις 10:30 στο γήπεδο της Νικητής από όπου λίγο μετά τις 11 ξεκίνησαν πορεία για την παραλία με συνθήματα «ο αιγιαλός ανήκει στο λαό δε θα καταπατησετε το αίτημα αυτό», «ο λαός απαιτεί παραλία καθαρη» και «τέρμα πια στην αυθαιρεσία, από την Πάρο μέχρι τη Σιθωνία ευλευθερη θα είναι η κάθε παραλία».

Έχει προγραμματιστεί ήδη νέα συγκέντρωση αύριο στις 11:30 στο δημαρχείο της περιοχής με αφορμή τη Συνεδρίαση του οικονομικού συμβουλίου του Δήμου.

H πορεία διέσχισε την παραλία της Νικητής κατά μήκος του πεζόδρομου και το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο στο δημαρχείο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο makthes.gr

2 σχόλια:

  1. Το Ελληνικό κράτος έχει για ολόκληρο τον Νομό Χαλκιδικής (500χλμ ακτογραμμής) με χιλιάδες επιχειρήσεις που κάνουν χρήση αιγιαλού,ξενοχεία beach bar,καντίνες πέντε(5) υπαλλήλους κτηματικής υπηρεσίας για να κανουν ελεγχους.

    Φταίνε οι κακοί επιχειρηματίες ,η το ρδελο το κράτος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσοι υπάρχουν που πιστεύουν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει μόνιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ