Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tα κορυφαία πτυχία Michigan και Cambridge στα Φροντιστήρια «ΚΑΝΤΙΑ» - Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων

Το κέντρο ξένων γλωσσών - υπολογιστών - δια βίου μάθησης και μέσης εκπαίδευσης, «ΚΑΝΤΙΑ» για μια ακόμη φορά κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο με τις εξαιρετικές επιδόσεις των μαθητών του, όσο και με την κατάκτηση των κορυφαίων τίτλων σπουδών. 

Η διεύθυνση του φροντιστηρίου «ΚΑΝΤΙΑ» είδε με μεγάλη ικανοποίηση, τα ονόματα των μαθητών του, να φιγουράρουν στις λίστες των επιτυχόντων, διότι είναι το μοναδικό φροντιστήριο που δουλεύει σε τόσο μεγάλο εύρος, ένα τέτοιο επίπεδο πτυχίων Michigan University- Cambridge University υπό την αιγίδα του C.A.M.L.Α. Cambridge Michigan Language Assessment στη Αγγλική Γλώσσα.

Το μεγαλύτερο ποσοστο των πτυχίων είναι Michigan και Cambridge. Όπως βέβαια και και σ' άλλες πιστοποιήσεις όπως I.E.L.T.S, GMAT, GRE, TOEFL, με τις καλύτερες προετοιμασίες για τα Πανεπιστήμια του εξωτερικού σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Δείτε στους παρακάτω πίνακες, όλα τα ονόματα των επιτυχόντων του φροντιστηρίου «ΚΑΝΤΙΑ»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ