Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φροντιστήρια «ΚΑΝΤΙΑ»: Ο επαγγελματισμός, η οργάνωση και η εμπειρία, φέρνουν εξαιρετικές επιδόσεις

Το φροντιστήριο των μεγάλων επιτυχιών
Το κέντρο ξένων γλωσσών - υπολογιστών - δια βίου μάθησης και μέσης εκπαίδευσης, «ΚΑΝΤΙΑ» κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές επιδόσεις των μαθητών του. Αυτό που το χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός, η οργάνωση και η εμπειρία. Τα τρία βασικά συστατικά που οδηγούν, με μαθηματική ακρίβεια, προς την καταξίωση.

Ο λόγος φυσικά για τα Φροντιστήρια «ΚΑΝΤΙΑ» (Βέροια - Βεργίνα, Μελικη) που ειδικά την φετινή χρόνια σάρωσαν με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες τους. Δεκάδες μαθητές, όλων των ηλικιών, κατέκτησαν τίτλους σπουδών και είδαν τα ονόματά τους να φιγουράρουν στις λίστες των Προπτυχιακών και κυρίως Μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδαίων Πανεπιστημίων του Εξωτερικού.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που τα Φροντιστήρια «ΚΑΝΤΙΑ» θεωρούνται τα κορυφαία ξενόγλωσσα φροντιστήρια στην Ημαθία και έχουν ταυτιστεί με την έννοια της επιτυχίας!

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα ονόματα των επιτυχόντων και στους τομείς που ξεχώρισαν:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ