Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πυκνοί καπνοί κάτω από τον Περιφερειακό της Βέροιας - Τι συνέβη;


Πυκνοί μαύροι καπνοί κάτω από τον περιφερειακό της Βέροιας, οι οποίοι ήταν ορατοί από όλη την πόλη και για αρκετά χιλιόμετρα μακρυά, αναστάτωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Αυγούστου 2023 τους κατοίκους.


Σύμφωνα με την ενημέρωση του veriotis.gr, οι καπνοί προέρχοχνται από πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 16:00 το μεσημέρι σε περιοχή με ξερόχορτα και πολλά απορρίμματα, κάτω από τον οικισμό των Ρομά στον δρόμο Βέροιας - Μέσης.


Άμεσα έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, με 4 οχήματα (3 από Βέροια και 1 από Αλεξάνδρεια που αποχώρησε) και περίπου 12 Πυροσβέστες, που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά προτού αυτή απειλήσει καλλιεργήσιμες εκτάσεις και οικείες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.


Αυτή τη στιγμή οι καπνοί έχουν αραιώσει ενώ στο σημείο βρίσκονται ακόμα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση.









6 σχόλια:

  1. Σκουπίδια καίγονταν. Αφού όπου και να πας, μόνο σκουπίδια βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πού ξεκίνησε η φωτιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν κάποιοι άνθρωποι εκεί πιθανόν ρομα πηγα από εκεί και τους άκουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεροχορτα και τόσο μαύρο καπνό; Επίσης μύριζε και καμένη επένδυση καλωδίων. Καλώδια καιγαν και άρπαξε η παρανομη χωματερή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έβλεπα την φωτιά από την μεγάλη κατάφωρα της Νάουσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ