Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εθνική Επιτροπή Βιομηχανικού Ροδάκινου: Η βιομηχανία αγνόησε τις πραγματικές συνθήκες κόστους παραγωγής

Συνεδρίασε έκτακτα η Εθνική Επιτροπή Βιομηχανικού Ροδάκινου, μετά την δημοσιοποίηση των αποφάσεων της βιομηχανίας για τις τιμές του βιομηχανικού ροδάκινου. 

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Α.Σ.Π. Μυλοτόπου το απόγευμα Παρασκευής. Για μία ακόμη φορά η βιομηχανία αγνόησε τις πραγματικές συνθήκες κόστους παραγωγής με αποτέλεσμα οι τιμές που ανακοίνωσε είναι πολύ κατώτερες των περιθωρίων που δίνει η αγορά κομπόστας. 

Εμμένουμε σταθερά στην απόφαση μας οι τιμές πρέπει να είναι τουλάχιστον ανάλογες της περιόδου 2021. Στέλνουμε αποφασιστικό μήνυμα προς την Ένωση Κονσερβοποιών ότι η μοναδική επιλογή που απομένει είναι η άμεση εκρίζωση της καλλιέργειας. Φαίνεται ότι τελικά η αδυναμία αντίληψης και κατανόησης της δεινής θέσης των παραγωγών προσκρούει στην απληστία του κέρδους από την φετινή ευκαιρία.!!

Με τιμή
Η Εθνική Επιτροπή Βιομηχανικού Ροδάκινου.

13 σχόλια:

  1. ΜΕ 0,35 ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΔΗΛΑΔΗ 0.33 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τιμές να είναι ανάλογες με το 2021! Τα έξοδα των παραγωγών γιατί να είναι 100% πάνω από το 2021;;;
    Αλλά εσείς τα ποσοστά σας ποσοστά! Τι σας ενδιαφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 0,40 στον παραγωγό αλλιώς δεν βγαίνουν ούτε τα έξοδα που δώσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού δεν καταφέρατε σάν εθνική επιτροπή φέτος που ή μείωση παραγωγής είναι στο 50% να εξασφαλίσετε μια τιμή ανάλογη με τό κόστος καλλιέργειας παρατήστετα. Ούτως ή άλλως κάθε φορά δίνουν αυτό πού θέλουν μόνοι τους. Δεν δίνουν καμία σημασία για τίς δικές μας ανάγκες. Καί αν πραγματικά θέλετε να βοηθήσετε τους αγρότες κάντε ενημερωτικές καμπάνιες για αλλαγή καλλιέργειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάστορα εσύ γιατί δε πηγές να τα πεις μπροστά τους;γιατί από εδώ,όλοι μας, γαβγιζουμε και το παίζουμε έξυπνοι. Επίσης αν πεινάσει ο αγρότης στην Ημαθία ζητώ που κάηκε η Ημαθία και πριν προλάβεις να πεις πάλι καμία φιλοσοφία, αντί εμείς εδώ που ζούμε στην Ημαθία,να προστατεύουμε ένα από τα λίγα πρωτογενή αγαθά που βγάζει αυτή η χώρα πολεμάμε τους;αγρότες;είστε καλά ρε;εκτός αν η οικονομία της χώρας εξαρτάται από τις Porsche και τις Ferrari που πουλάμε!!

      Διαγραφή
  5. Τι περιμένετε από τις βιομηχανίες,να στρώσουν χαλί????
    Η πεμπτουσία το κέρδος είναι αγοράζω φθηνά και πουλάω ακριβά τι δεν καταλαβαίνετε....... Δεν ψάχνουμε για παραγωγούς κορόιδα ψάνουν ξήλωμα χτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ νωρίς έγινε η σύσκεψη. Γιακαλυτερα αποτελέσματα έπρεπε να γίνει τον επόμενο μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θέλω να πουλάω φτηνά
    Αλλά όχι τζάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλά λέμε και εμείς οι αγρότες αλλά τίποτα δε γίνεται.αφου βγάζουμε τους ίδιους και τους ίδιους καλά να πάθουμε.εγω τα ξεπατωσα τα συμπηρυνα και σκέφτομαι να ξεπατωσω και τα επιτραπέζια για τρυφιλλι το σκέφτομαι άντε γεια σας τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 56 Ν. Δ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις δικιο. αν ειχαμε 60% συριζα η πασοκ, τωρα θα παιρναμε 1.50 ευρω το κιλο για τα συμπηρυνα και 4.5 για τα επιτραπεζια. ρε με τι βλακες εχουμε μπλεξει... αλλαξτε καραμελα ζαιοι, ειστε εκτος τοπου και χρονου.

      Διαγραφή
  10. Αν δεν χώσουν οι παραγωγοί ροδάκινα σε κανέναν βιομήχανο να δεις τι τι ωραία θα ανεβασουν τις τιμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ