Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

43 και σήμερα για την Εμποροπανήγυρη του Αιγινίου - Άντε, γιατί μείναμε χωρίς βρακί

Ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες η μεγάλη εμποροπανήγυρη του Αιγινίου, που κάθε χρόνο προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και κυρίως από την Ημαθία. Πρόκειται για την πρώτη εμποροπανήγυρη που λειτούργησε στη χώρα το 1926 και πλέον λειτουργεί σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο με περίπτερα χώρο περίπου 40 στρεμ. συγκεντρώνοντας έναν τεράστιο αριθμό εκθετών.

Η επίσημη τελετή εγκαινίων αναμένεται στις αρχές Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πάνω από 30.000 πολίτες θα την επισκεφθούν απ' όλη την Μακεδονία και την Θεσσαλία.

Παράλληλα με τον εμπορικό της χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθούν και πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ ο κόσμος που θα την επισκεφθεί θα βρεί και πλήθος υπαίθριων ψησταριών και καταστημάτων για φαγητό και διασκέδαση.

7 σχόλια:

  1. βεροιωτη δεν εχεις θεματα και ανεβαζεις μονο αχρηστα πραγματα ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα ακρίβυναν τα βρακιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανηγύρι Αιγινίου;

    Έχω πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε με το πρώτο σχόλιο..... Άχρηστο δεν λές το μεγαλύτερο event της χρονιάς. Ελα απο εδώ αμα θέλεις να μας πεις ένα γειά , θα σε υποδεχτούμε θερμά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ερωτιση ημερομηνία που ξεκειναει και τελιωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν χρειάζεται. Θα μας δώσει ο Κούλης vraki pass.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ