Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκρηξη αναστάτωσε τα μεσάνυχτα το Σέλι


Μια ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 31 Ιουλίου 2023 το Σέλι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και ο Γιώργος Φαρσαρώτος, η έκρηξη που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας σπιτιών του Σελίου, σημειώθηκε στις 23:57 και έβγαλε πολλούς Σελιώτες στα μπαλκόνια τους ενώ ανησύχησε και παρέες παιδιών που βρισκόταν στα κιόσκια του χωριού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ιδίου, η έκρηξη ήταν τελικά μεγάλης ισχύος κροτίδα που έριξε παρέα ατόμων στο γήπεδο ποδοσφαίρου και που δημιούργησε, πέρα από την αναστάτωση και ένα μεγάλο σύννεφο καπνού που όμως διαλύθηκε αμέσως. Το όχημα της παρέας (στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις Αρχές) ανέβηκε από Βέροια και μετά την έκρηξη διέφυγε προς Κουμαριά.

Την ώρα εκείνη, όχημα της Πυροπροστασίας περιπολούσε στο σημείο και ξεκίνησε άμεσα την έρευνα για τα αίτια της έκρηξης, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Δείτε το σχετικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δημοσίευσε ο Γιώργος Φαρσαρώτος:

20 σχόλια:

  1. Αυτοί εκεί πετάνε και ξεχασμένα βλήματα στην φωτιά για να δουν άμα δουλεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο το Ξηρολίβαδο θα ηταν!!!🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ να μην παραπληροφορείται τον κόσμο,
    Η αλήθεια είναι πως η παράκλησή μας στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν (Kim Jong Un) να βομβαρδίσει τους βλάχους στο Σέλι εισακούστηκε, απλά οι συντεταγμένες που δόθηκαν ήταν λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😱😱😱😱😱😂😂😂😂😂😂😂

      Διαγραφή
    2. Φιλε μου βομβαρδιζεις καποιον που εχει αξια.Εσενα σαν βλακα ποντιο γιατι να σε βομβαρδισουν αφου δεν σου κοβει το νιονιο οπως σας χαρακτηρισε ο γλωσολογος Μπαμπινιωτης.

      Διαγραφή
    3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Ανώνυμος1 Αυγούστου 2023 στις 7:00 μ.μ.
      Επειδή φαίνεται είσαι ''διαβασμένος'' μπορείς να μου πεις γιατί οι σύμμαχοι βομβάρδιζαν συνεχώς την Γερμανία στον Β΄ΠΠ ???

      Διαγραφή
  4. Ντροπή τους να ξυπνάνε έτσι τον κόσμο, στην αστυνομία γρήγορα και φυλακή για 3-4 χρονάκια για παραδειγματισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χαλκίδης ήταν που από τη στεναχώρια του που δεν τον στήριξαν οι δεξιοί βλάχοι, ήθελε να καταστρέψει το χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας έχετε ζαλίσει με τους βλάχους τους ανύπαρκτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά το έτος 2023 υπάρχουν ακομη ανθρωποι που κραζουν τους Βλάχους τους Πόντιους τους Θρακιώτες τους Πελοποννησιους.
      Έλεος πια.
      Πόσο χρονών ειστε;;;
      Εγώ ένα ξέρω.
      ΚΡΑΖΕΙΣ.......ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Ρε αδερφέ για πλάκα γίνονται τα περισσότερα σχόλια, σαν τα ποντιακά ανέκδοτα. Τώρα γιατί οι βλάχοι το παίρνουν αλλιώς είναι ένα ...θέμα.

      Διαγραφή
  7. Θα ήθελα πολύ να ξέρω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με τους βλάχους και γιατί ενοχλούν τόσο. Παρακαλώ ειλικρινά για μία σοβαρή απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτά να μας απαντήσει ο υπεύθυνος της σελίδας , που τυγχάνει να είναι βλάχος δικηγόρος και με ξένες γλώσσες , λυπάμαι.....Θεόδωρος !

      Διαγραφή
  8. Λυπάμαι πολύ για το επίπεδο των συμπολιτών μου που είναι ολοφάνερο από τα καχεντρεχη σχόλια σε κάθε αρθρο(ιδίως όταν αναφέρονται στους βλαχους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που λες
    Είταν δύο πόντιοι και θελαν να γίνουν βλάχοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάτι τέτοια κάνουν εκεί πάνω και μετά παραπονιούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι άρθρο τώρα αυτό? Και απασχολείς τον κόσμο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όποιος έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα ας μην ανοίγει την σελίδα να τα διαβάζει. Έλεος επιτέλους με τον κάθε ένα έξυπνο να γράφει ότι να ναι. Δουλειά της σελίδας είναι να ανεβάζει άρθρα είτε αρέσουν σε κάποιους είτε όχι. Γιατί τόση ΚΑΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ase tromaksa ke egw akoustike polu konta exw to spiti konta me to gipedo nomiza epese kamia vomva haha

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ