Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκανε πίσω η Αλδάκου - Δεν κατεβαίνει υποψήφια με τον Τζιτζικώστα

Tην πρόθεσή της να μην κατέβει τελικά στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές έκανε γνωστή η Μαρία Αλδάκου. Η πρώην Αντινομάρχης Ημαθίας με δημοσίευσή της στο facebook, ανέφερε πως λόγω έλλειψης χρόνου, αδυνατεί να κατέβει ως υποψήφια και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον συνδυασμό της «Αλληλεγγύης». Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή της:

«Με αυθόρμητη χαρά κι ενθουσιασμό , αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Απόστολου Τζιτζικωστα και του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη , να συμμετέχω ξανά ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθιας.

Επειδή η διάθεση για προσφορά στον τόπο μου πάντα θα είναι μεγάλη , αλλά και οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ακόμη μεγαλύτερες , λόγω έλλειψης χρόνου ,και αδυναμίας να αντεπεξέλθω σωστά σε όλα τα μέτωπα , αξιολόγησα όλα τα παραπάνω και πήρα την απόφαση μη συμμετοχής σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές .

Εύχομαι καλή επιτυχία στον συνδυασμό κι ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με τιμά και με στηρίζει και πιστεύει στο πρόσωπο μου σε κάθε εκλογική διαδικασία που έχω συμμετάσχει εως σήμερα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ