Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είσαι μάγκας ρε Παπαγιάννη! Την είπε στους Σκοπιανούς για το θέμα της Μακεδονίας

Δεύτερη θέση για τον Στέλιο Παπαγιάννη στο ADCC Championship Skopje All Masters 1 to 4
 στα Σκόπια

Tην Κυριακή 4 Ιουνίου ταλαντούχος αθλητής του Συλλογου Φιλων Αυτοάμυνας συμμετείχε σε τρεις αγώνες. Στους πρώτους δύο αγώνες αντιμετώπισε αθλητές από την Αλβανία και στην τελευταία αναμέτρηση αγωνίστηκε κόντρα σ' έναν Λιθουανό. 

Σε story του ο Βεροιώτης αθλητής, χωρίς εθνικιστικό ύφος, διαμαρτυρήθηκε με επισήμανση στους αρμόδιους υπεύθυνους για το όνομα της Μακεδονίας, όπου στο μετάλλιο και σε όλη την διοργάνωση δεν υπήρχε το Βόρεια Μακεδονία, αλλα απλά η λέξη Μακεδονία.

6 σχόλια:

  1. Έκανε και αυτός την επανάσταση του και μετά πήρε το μετάλλιο με την Μακεδονία και έφυγε,γεμίσαμε μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας έγραφε τουλάχιστον μπροστά τους ΣΚΟΠΟΑ στ μετάλλιο...
    Όχι απλά το πήρε και έφυγε....
    Βαριά η καλογερική......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο του! Έστω κι έτσι, τουλάχιστον αντέδρασε.Να σας θυμίσω οτι σε παλαιότερη διοργάνωση χάντμπολ, η γυναικεία ομάδα διαμαρτυρόμενη για τα μπλουζάκια της αντίπαλης Σκοπιανης ομάδας που εγραφαν "Μακεδονία ", αποχώρησαν από το παιχνίδι . Ως αποτέλεσμα, αποκλείστηκαν και τιμωρήθηκαν και με πρόστιμο από πάνω! Όχι οι Σκοπιανες, οι Ελληνίδες! Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά μου είχε κάνει εντύπωση γιατί το πρόστιμο το ειχε επιβάλει η Ευρώπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από αυτά τα μικρά καταλάβετε τι προσπάθεια θέλει το βόρεια Μακεδονία,για οτιδήποτε άλλο η Ε.Ε.και η δύση με την ανατολή ούτε χαμπαριαζουν,η μοναδική επόμενη επιλογή τους είναι το σκέτο Μακεδονία.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ