Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δωρεά 1,8 εκ. ευρώ της οικογένειας Καρυπίδη στον Ουκρανικό λαό

Δωρεά ύψους 1.8 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης μέσω εταιρείας της οικογένειας Καρυπίδη. «H δοκιμασία του Ουκρανικού λαού δεν έχει τέλος, καθώς οι μήνες περνούν, οι επιθέσεις σε βάρος της χώρας συνεχίζονται και οι ελλείψεις ειδών σε κρίσιμους τομείς, όπως αυτός της Υγείας, πληθαίνουν», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

«Με βαθιά ενσυναίσθηση, η "Amani Swiss", σε συνεργασία με την "Coherus Biosciences" και την "Direct Relief" αποφάσισαν να συνδράμουν έμπρακτα και να αποστείλουν ανθρωπιστική βοήθεια προς την Ουκρανία ύψους 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων και πιο συγκεκριμένα εξειδικευμένα φάρμακα για καρκινοπαθείς σε χημειοθεραπεία και πάσχοντες από οξύ σύνδρομο ακτινοβολίας.

Με την δωρεά αυτή θέλουμε να καταδείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στον φίλο Ουκρανικό λαό σε στιγμές που έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.

Η επίσημη ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στο ξενοδοχείο Porto Palace παρουσία της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της Amani Swiss, Ειρήνης Καρυπίδη, του Πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Shoutenko Sergii και του Γενικού Προξένου της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, Sabluk Vadim», καταλήγει η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

12 σχόλια:

  1. Να πληρώσει πρώτα αυτά που χρωστάει και μετά βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η μόδα για την Ουκρανία έχει ξεπεράσει τα όρια της ξεφτίλας. Αυτοί τι έχουν κάνει υπέρ της Ελλάδας, στο παρελθόν και τώρα?
    Και συ ρε Καρυπίδη, άσε τα επικοινωνιακά και πλήρωσε πρώτα τα εκατομμύρια χρέη του Άρη υπέρ του δημοσίου και μετά το παίζεις πρώτο τραπέζι πίστα ναούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να το κάνει για τους Ουκρανούς,λάθος οι δύο από τις τρεις εταιρείες που θα δώσουν το ποσό αυτό θα δραστηριοποιηθούν στην Ουκρανία μελλοντικά,αυτό είναι μπίζνα επικοινωνιακή. Όσο για τα χρέη του Άρη αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο,μαζί με τα χρέη της ΑΕΚ,του ΠΑΟΚ του ΟΣΦΠ παλιότερα ,του ΠΑΟ και αρκετών αν όχι όλων των γνωστών π.α.ε.

      Διαγραφή
    2. Ποιες εταιρίες και για ποια Ουκρανία τους Ρώσους τους ρώτησε,μη κάνει σαν τον Κούλη ότι περιμένει να κάνει στη Μαριούπολη τη κληνικη.

      Διαγραφή
  3. Ας πληρώσουν και τους πρώην υπαλλήλους από τα σ/μ οι μεγαλοψυχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλα σαλια ,μαντήλι να κλάψουνε δεν έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλά κάνουν για δωρεές .... το δικό μας το κράτος το σκέφτονται , πληρώνουν τις υποχρεώσεις κλπ.. ή με την δωρεά θα έχουν έκπτωση από ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΔ ,το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστούν στο δημόσιο σχεδόν ένα δις,και όμως στέλνουν στην Ουκρανία όπλα εκατομμυρίων ευρώ,δεν σκέφτονται το κράτος μας και περιμένετε από τον Κάρυ να το κάνει;

      Διαγραφή
  6. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται στην Ουκρανία να έχει πόλεμο και η Χαλκιδική να είναι τίγκα στους Ουκρανούς που κάνουν διακοπές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνεται πόλεμος με μισθοφόρους εκατέρωθεν. Είναι της μόδας να μην πολεμάνε τα κράτη μεταξύ τους, αλλά με πληρωμένους ξένους.

      Διαγραφή
    2. Κάνουν αντίσταση από το εξωτερικό,όπως και οι δικοί μας κυβερνώντες ( η πλειοψηφία για να είμαι δίκαιος όχι ολοι) στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

      Διαγραφή
  7. δεν τα εδιναν σεμενα αυτα τα λευτα! που ειμαι αντιναζιστης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ