Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διπλή προσθήκη εμπειρίας για τη Βέροια

Άλλες δύο προσθήκες ανακοίνωσε η Βέροια, πλαισιώνοντας του νεαρούς παίκτες με εμπειρία. Οι συστάσεις περιττές, με τους Νίκο Τζημογιάννη και Γιώργο Καντιμοίρη να τίθενται στη διαθεσιμότητα του Αντώνη Παπατζίκου. 

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός πέρσι κατέκτησε το νταμπλ στην Ημαθία με τη φανέλα της Αγίας Μαρίνας και αποδεικνύει ότι η ομάδα κινείται έχοντας ως πλάνο την άνοδο.

Από την άλλη, ο 40χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να έχει διπλό ρόλο στην ομάδα, αφενός στο τεχνικό επιτελείο και αφετέρου στο αγωνιστικό κομμάτι, όταν το απαιτούν οι συνθήκες.

11 σχόλια:

  1. Από τα νεαρά παιδιά, της Κ19, θα παίξει κανείς φέτος;;; Μεταγραφές μεταγραφές δεν έμεινε θέση κενή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις οι γονεις των αθλητων δε θα επιτρτεψουμε να αδικηθει ουτε ενα παιδι μας που περιμενει την ευκαιρια του κι αφησε πισω τα μαθηματα και το σχολειο για την ομαδα του τοπου του να το ξερετε. Ακου εκει μεταγραφες συνταξιουχων. Εχει κι αλλους παλαιμαχους η πολη και μαλιστα αξιολογους αν ειναι ετσι να βγαλουν κι αυτοι δελτιο. Δουλευομαστε μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πείτε μας κυριε το όνομα σας για να ξέρουμε να μην αδικήσουμε το παιδί σας...να παίζει βασικός 90 συν τις καθυστερήσεις.... επίσης αφού θέλετε να παίζει όταν θα έχει κακή απόδοση και ακούει όμορφα λόγια από την κερκίδα μην κάνετε το λάθος και κάνετε φασαρία... γιατί απλά έτσι είναι όταν παίζεις....

      Διαγραφή
    2. Προφανώς ως γονέας δεν επιτρέπετε να "αδικηθεί" το παιδί σας και στο σχολείο. Δεν μας εξηγείτε τον τρόπο, την μέθοδο, τις τακτικές "προστασίας" και τί ακριβώς θεωρείτε "αδικία". Αυτό όμως που έγινε απολύτως σαφές είναι ότι υπάρχει σοβαρή στρέβλωση αρχών και αξιών. Ως επίλογο μία προτροπή: το παιδί σας να μην αφήσει πίσω τα μαθήματα, γιατί και να αξίζει ποδοσφαιρικά, με τέτοιες λογικές δεν μπορεί να πάει μακριά. Μην ψάχνετε λόγους και ευκαιρίες αποτυχίας.

      Διαγραφή
    3. Εχω τοποθετηθει και δημοσια εκει που εκρινα οτι πρεπει να το κανω. Ειδαμε που κατεληξε η ομαδα με τις μεταγραφες αμφιβολου ποιοτητας και αξιας. Αν δεν επενδυσει σε νεαρους ντοπιιους ποτε θα το κανει? Αυτα μας φαγανε. Αλλωστε το αρχικο πλανο ηταν να στηριχθει η ομαδα στην κ19. Αντε ολοι χωρις να ξερετε μιλατε.

      Διαγραφή
    4. Ωραία μόλις μας είπατε ότι ενώ μπορούσαμε να παίξουμε Γ εθνική ,εσκεμμένα κάνατε ενέργειες εσείς οι γονείς για να παίξουν τα παιδάκια σας... Ευχαριστούμε τώρα θα ξέρουμε ,ποιοι είναι υπεύθυνοι και ποιους θα βρίζουμε στο γήπεδο...

      Διαγραφή
  3. Όλοι εσείς οι παραπάνω γονείς που κρύβεστε πισω από την ανωνυμία.. να σας ρωτήσω κάτι... γιατί επιμένατε να πέσει τοπικό η ομάδα για να παίξουν οι γιοι σας;; Άρα συμφέρον και όχι αγάπη για την ομάδα... Ρε έχετε καταλάβει σε ποια ομάδα έχετε τα παιδιά σας; όταν θα πάτε να παίξετε Νάουσα Αλεξάνδρεια και σε όλα τα χωριά και θα δίνουν τα πόδια των παιδιών στα χέρια και θα τρώνε ξύλοετα μην κλαψουριζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μας τρελάνουν! Δεν δηλώνουν συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική, την ίδια ώρα που λένε ότι στοχεύουν στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική... Πάει, χάθηκε το μέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλώστε συμμετοχή στην Γ Εθνική όπως το έκανε η Καβάλα...

      Διαγραφή

  5. Ολοι τωρα θυμηθηκανε να βοηθησουν την ομαδα που αγαπουν και μπλα μπλα μπλα . Δε θα σχολιασω παραπανω γιατι το σχολιο θα λογοκριθει. Αιντε ειδαν ολοι φως και μπηκαν. Κοιταχτε εκει να φτιαξετε τα γηπεδα ως οφειλετε που γιναμε ρεζιλι σε ολη την Ελλαδα με τις φωτογραφιες που δημοσιευσατε κι αφηστε τις μεταγραφες παλαιμαχων . Εχουν δικιο οι γ8νεις των παιδιων δωστε ευκαιριες στους νεαρους κι ας μεινουμε στα τοπικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτη ειναι η καταντια σας. 5-6 γονεις σας ριξαν ά τοπικο.. χειροτεροι απ τους αχρηστους τους περσινους γινατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ