Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύο 15χρονοι άνοιξαν ΙΧ στη Βέροια - Έκλεψαν εργαλεία, ρολόι και χρήματα


Στη σύλληψη δύο ανηλίκων Ρομά, 15χρονοι και οι δύο, προχώρησαν την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, καθώς τα ξημερώματα της προηγούμενης παραβίασαν σταθμεθμένο αυτοκίνητο στη Βέροια.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της Τρίτης, παραβίασαν σταθμευμένο όχημα υπυκόοου Αλβανίας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του εργαλεία και ένα ρολόι συνολικής αξίας 1.300 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ.

9 σχόλια:

  1. Την Πέμπτη ....σήμερα που είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι γύφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αστυνομία, δεν φταίει τους πιάνει.

    Η δικαιοσύνη, δεν φταίει, εξ αιτίας της νομοθεσίας, τους αφήνει ελεύθερους.

    Ειμαι σίγουρος, ότι φταίει ο υπήκοος Αλβανίας, που εργάζεται και κοπιάζει για το μεροκάματο και δεν έγινε γύφτος να κλέβει, να τον πιάνει η αστυνομία, και νά τον αφήνει ελεύθερο τα δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παιδια εκαναν την πρακτική τους και τους σταματησαν βιαια την επαγγελματικη τους πορεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέροχο χιούμορ, εκφραζοντας την πραγματικότητα...

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια είναι αυτό που γράφεις.Τα μικρά 3 5 χρόνων το έχουν παιχνιδι και τους εκπαιδεύει Η μητέρα.

      Διαγραφή
  5. Επρεπε να συλλαβουν και τους γονεις για παραμελληση ανηλικου. Να λοιπον ποιοι ειναι οι πιο τεμπεληδες. Τοσο ανευθυνους γονεις δεν εχω ξαναδει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτην την ρατσα τον Αθιγγανον οσο και να τους πλενεις χαλας το σαπουνισου,θα πρεπει για κα θε παρανομη πραξει που καουν να τους αφεριτε το επιδωμα σολη την οικογενεια αοριστος και να τους επιβαλλεται ηποινη τις εκτοπισης και να τους μαντρονουν σε ξυρονησια και οτι προκηψει,δεν μαθαν στην ζωητους να δουλευουν ουτε να παραγουν γιατι ειναι τεμπεληδες με επαγγελμα, ολλοι τους εχουν καταθεσεις στης τραπεζες αδηλωτα χρηματα και αφορολογητη,ο,Ελληνικος λαος δεν φτεει καποιοι ειναι υπευθυνη και εχουν εννοχες για αυτην την καταντια ,ας αναλαβουν της ευθυνες τους η φυλακες ακομα χορανε και καποιους αλλους και το γνωριζουν πολυ καλα και να μην λενε καμια φορα αναλαμβανω την ευθυνη αυτο το παραμυθι ειναι πολυ παλοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ