Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διακοπές ηρεμίας για τον Τάσο Πρωτοψάλτου - Ο πήχης, οι νέες προκλήσεις και οι καινοτόμες ιδέες

Η ώρα της ξεκούρασης ήρθε για τον Βεροιώτη καλλιτέχνη Τάσο Πρωταψάλτου, ο οποίος αυτές τις μέρες απολαμβάνει την ηρεμία των διακοπών του. 

O καταξιωμένος σκηνογράφος και ενδυματολόγος, μετά από μια απαιτητική χρονιά, με επαγγελματικές υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Αμερική, αποφάσισε να ξεκουραστεί και να απολαύσει την γοητεία της φύσης.

Γνωρίζει πολύ καλά, πως μετά την μεγάλη του επιτυχία στη Νέα Υόρκη, ο πήχης για τον ίδιο έχει ανέβει πολύ ψηλά και θα πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για τις νέες προκλήσεις που έρχονται για τη νέα σεζόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο κ. Πρωτοψάλτου έχει ήδη δεχθεί επαγγελματικές προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό, τις οποίες και επεξεργάζεται με το επιτελείο του. 

Λάτρης της ποιότητας και αφοσιωμένος πλήρως στα καθήκοντά του, θεωρείται βέβαιο πως για μια ακόμη φορά, θα μαγέψει το κοινό με τις καινοτόμες ιδέες του. Άλλωστε έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, πως διαθέτει τόσο την ικανότητα όσο και το ταλέντο. Η κορυφή του ανήκει...!


6 σχόλια:

  1. Ένας πολύ καλός ενδυματολόγος που δυστυχώς ζει στη Βέροια. Πιστεύω αν έμενε μόνιμα στο Παρίσι ή στο Λονδίνο θα είχε κάνει σπουδαία καριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά φίλτρα στις φωτογραφίες.......αν και τον βλέπω και τον ακούω πρώτη φορά δεν καταλαβαίνω γιατί προβάλλουν κάποιον που πάει σε μοναστήρι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τους μοναχούς μαθαίνεις , ενδυματολόγος είναι και μάλιστα άξιος !

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ