Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να συμμετέχουμε σε κλινικές μελέτες;


Της Παθολόγου - Ογκολόγου Δήμητρας Μπιδέλη - Θεμελή

Οι κλινικές μελέτες αποτελούν την πιο ουσιαστική παράμετρο της Ιατρικής Έρευνας.

Συμμετέχοντας σε μια κλινική μελέτη:

• Αποκτούμε πρόσβαση στις θεραπείες του μέλλοντος που δεν είναι ακόμη διαθέσιμες για το κοινό. Αυτό σημαίνει πως λαμβάνουμε νεότερα, πιο αποτελεσματικά φάρμακα ή στη χειρότερη περίπτωση, την καλύτερη ήδη υπάρχουσα θεραπεία.

• Έχουμε εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη σε κορυφαίες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης καθώς και εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα από επιστημονική ομάδα που επιβλέπει εξονυχιστικά τη θεραπευτική μας πορεία, όσον αφορά τη νόσο αλλά και τη γενοκότερη κατάσταση της υγείας μας. Όλα αυτά με μηδενικό κόστος για εμάς.

• Συνεισφέρουμε στην εξέλιξη της έρευνας και ωφελούμαστε τόσο σε ατομικό όσο και ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο.

Η Παθολόγος - Ογκολόγος Δήμητρα Μπιδέλη - Θεμελή, είναι συνεργάτιδα στο τμήμα Νέων Ογκολογικών Ερευνητικών Φαρμάκων/Κλινικών Πρωτοκόλλων στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με επιστημονικά υπεύθυνη τη διακεκριμένη Ογκολόγο - Παθολόγο Σοφία Μπάκα, MD, MSc, PhD. Στο τμήμα υλοποιήθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη περισσότερες από 70 κλινικές μελέτες νέων φαρμάκων που αφορούν στην πλειοψηφία των καρκινικών τύπων.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στα τηλέφωνα: 6974710718 / 2331075555



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ