Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρύδας: «Παρακολουθώ όσα γίνονται στη Βέροια και στεναχωριέμαι»

Αν και τον χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα από τη γεννέτειρά του Βέροια, ο Νίκος Καρύδας βρίσκεται πνευματικά εδώ. Ο πρώην προπονητής και τεχνικός διευθυντής της Βέροιας, άφησε την Ελλάδα για να ταξιδέψει στην Ουαλία και ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Της Κακομοίρας» με τον Γρηγόρη Κόκκινο βρέθηκε μέσω τηλεφώνου με τον Βεροιώτη προπονητή να μιλάει για τη νέα σελίδα στην καριέρα του που τον βρίσκει κάτοικο Ουαλίας στο πλευρό του Ερόλ Μπουλούτ στην τεχνική ηγεσία της Κάρντιφ.

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, λέγοντας: «Μιλάμε για ένα τραγικό περιστατικό και στεναχωριέμαι όταν μέσα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ταραχοποιά στοιχεία και χούλιγκανς, το ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να ήταν γιορτή, να το χαίρονται οι οικογένειες και τα παιδιά».

Όσον αφορά τη Βέροια, ο Καρύδας έκανε μια σύντομη αναφορά, σε ερώτηση που του έγινε για το αν και κατά πόσο παρακολουθεί τις ελληνικές εξελίξεις, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Παρακολουθώ και τα γεγονότα στην αγαπημένη μου πόλη, τη Βέροια, σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και στεναχωριέμα».

Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσε στο sportsfan.gr

4 σχόλια:

  1. αν στεναχωριοσουν ας καθοσουν μια βδομαδα ακομα στον παγκο..οχι που εφυγες να πας αγγλια.απο σαλια χορτασαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sostos o filos. Oloi gia th masa. Ola agapane me ta logia. Ypokrites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο φίλε του σχολίου 3:17.....ο Καρύδας απέδειξε ότι προσφέρει μόνο όταν έχει χρήμα αλλιώς γίνεται λαγός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού το κεφάλαιο του Μαρξ έγινε μετάφραση

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ