Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γείτονες έκρυβαν καλάσνικοφ και γεμιστήρες στα σπίτια τους σε χωριό της Αλεξάνδρειας


Εντοπίστηκαν από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Βέροιας, σε ντουλάπα και κεραμοσκεπή


Συνελήφθησαν χθες (22 Αυγούστου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δυο 28χρονοι ημεδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια τους σε χωριό της Αλεξάνδρειας, τα οποία ήταν γειτονικά, εντοπίστηκαν καλάσνικοφ, τυφέκια και φυσίγγια που έκρυβαν μέσα σε ντουλάπα αλλά και στη σκεπή.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ενός ημεδαπού, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε ντουλάπα 26 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια στην κεραμοσκεπή της διπλανής οικίας του δεύτερου ημεδαπού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα κάτω από κεραμίδια, ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου “Kalashnikov”, 2 γεμιστήρες και 11 ταχυγεμιστήρες με συνολικά 90 φυσίγγια.

Το παραπάνω πολεμικό όπλο θα αποσταλεί στην αρμόδια Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.



2 σχόλια:

  1. Με τετοια οπλα αλβανοι. Απο που τα προμηθευονται ειναι το ερωτημα και πως τα μεταφερουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ