Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Θανάσης Ταμπαρόπουλος της NOVACERT μεταξύ των 100 πιο επιδραστικών στελεχών της βιομηχανίας τροφίμων & ποτών

Στη λίστα με τα 100 πιο επιδραστικά στελέχη της βιομηχανίας τροφίμων & ποτών βρίσκεται ο Γενικός Διευθυντής της Novacert, Θανάσης Ταμπαρόπουλος. Η λίστα περιλαμβάνει τους κορυφαίους παράγοντες του δυναμικού κλάδου της ελληνικής οικονομίας, όπως αποτυπώνεται από το περιοδικό FOODReporter. 

Ο Θανάσης Ταμπαρόπουλος, αν και δεν κατάγεται από την Ημαθία, δραστηριοποιείται στο νομό μας από τα τέλης της δεκαετίας του '70 και μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει μαζί με τον Βασίλη Χαλκίδη μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον αγροδιατροφικό τομέα της χώρας μας όπως η ΕΥΡΩΦΑΡΜ, η Vitro Hellas, η Novacert, τα Αγροεφόδια και φυσικά η ΕΛΒΙΖ η οποία μετά την ιδιωτικοποίησή της το 2012, είναι και πάλι ο στρατηγικός πυλώνας της ελληνικής κτηνοτροφίας.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό ο κ.Ταμπαρόπουλος: «Ως επικεφαλής εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής, πέρα από την χάραξη στρατηγικής, κυρίως προσπαθώ να μεταδώσω και εμπνεύσω τα στελέχη μας με όλες τις αξίες και τις συμπεριφορές που διέπουν τη σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση, οδηγώντας έτσι στη δημιουργία αξίας για τους συνεργάτες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ