Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημαθιώτισσα πήγε στην Ικαρία και προκάλεσε χαμό: «Τραβάτε στον ψυχολόγο σας», είπε μετά τον χορό της σε πανηγύρι

Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε στην Ικαρία για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ηθοποιός, με καταγωγή από την Ημαθία, απογοητεύτηκε από τον τρόπο με τον οποίο διασκέδαζε ο κόσμος σε πανηγύρι του νησιού και αποφάσισε να σηκωθεί και να χορέψει... φλαμένγκο, με το βίντεο να γίνεται γρήγορα viral στα social media.



Η Τραϊάνα Ανανία έδωσε τη δική της απάντηση σε ερώτηση που δέχτηκε από ακόλουθό της στο Instagram, στο γιατί αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο βίντεό της από την Ικαρία. Μάλιστα, ένας της έστειλε μήνυμα, ρωτώντας την αρχικά: «Γιατί είσαι εσύ διάσημη είπαμε;».

Στη συνέχεια, της έστειλε ξανά αναφερόμενος στη δημοσίευσή της. «Καλέ κολλητή, γιατί απενεργοποιείς τα σχόλια από το βίντεο; Θέλουμε δικαίωμα σχολιασμού σε όλα τα βίντεο σου. Μην είσαι εγωίστρια», της είπε.

Η ηθοποιός τότε, απάντησε και έκανε story τα μηνύματά τους. «Sorry παιδιά, είμαι διακοπές. Ό,τι θέλετε να μάθετε για μένα τραβάτε στο Wikipedia. Αν θέλετε να βγάλετε το hate σας, τραβάτε στον ψυχολόγο σας», του είπε.


20 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Βεροιωτη, πεστα,μας τα κάναν κουδουνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΑ ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η κυρια απο αυτο που πινει να μας δωσει λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοιταχτε αμα εβαζε σκαρπινια και ενα σακακι διπλοσταυροκουμπωτο ιδια ο σταυρακας με το μπεγλερι.....αχααχχαχχαχαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσες πιθανότητες έχει αυτή, να γίνει Κατίνα Παξινού, άλλες τόσες εχει ο Παπάς σαν αρχηγός του Σύριζα να γίνει πρωθυπουργος(γιατί μας έκλεισες τα σχόλια στην αποπανω ανάρτηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά για να έχεις άμεση προβολή πρέπει να κάνεις μ@@@@@@ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως να λέμε την αλήθεια η γυναίκα έχει φοβερό κορμί και ξέρει να χορεύει πολύ όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφηστε τον κοσμο να εκφραστει. Μην σκεφτεστε οπως 50 χρονια πισω. Ας συνδυαστει το μοντερνο με το παραδοσιακό για να υπάρξει εξέλιξη. Ο χορος ειναι εκφραση ψυχης, σε οποιαδήποτε μορφη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φλαμένγκο μοντέρνο;έκφραση ψυχης τι;το εκτός τόπου και χρόνου πλέον για σένα είναι εξέλιξη. Και εγώ θέλω να εκφραστω για σένα και την καλλιτέχνιδα,αλλά μάλλον θα κόψουν το σχόλιο.

      Διαγραφή
  10. ότι έχουμε εξάγουμε.....εμείς εξάγουμε ροδάκινα και ψωνάρες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποιο είπαμε είναι το κοριτσάκι? Και με ποια ιδιότητα ισοπεδώνει τα πανηγύρια της Ικαρίας! Αντε στη Βέροια κοριτσάκι να μαζέψεις κανα ροδάκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βγήκατε όλοι οι σοβαροί και κατακρίνετε μια κοπέλα που χόρεψε γιατί έτσι γούσταρε …. Τι σκατοψυχια είναι αυτή που έχετε ρε … να κοιτάει ο καθένας τα χαλια του και αφήστε την κοπέλα να ζήσει αυτό που γουστάρει ούτε πρόσβαλε κανέναν ούτε ασχολήθηκε … τα παιδιά σας που ακούνε τραπ για πορνες και ναρκωτικά δεν σας πειράζουν ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις πάει Ικαρία; μάλλον όχι,δεν κατακρίνω ,αλλά κρίνω ότι η ΙΔΙΑ ανέβασε για μαγκιά,δεν της δίνουν αξία στην Μύκονο ή εκεί όντως γνωστοι την οποία μ@@@@@@ κάνουν δεν της δίνουν σημασία και είπε να πάει σε ικαριώτικο γλέντι,και αφού την κάνει να τους πει και ξενερωτους ποιους ; τους Ικαριώτες. Και κάτι τελευταίο κατήγγειλε ότι ένας παππούς 89 ετών την πήρε ματι ημαρτον. Πάντως από τραπ σε βρίσκω ενημερωμένο.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν γνωρίζεις ανάγνωση, μην κάνεις τον κόπο να σχολιάζεις. Το ότι δεν αντιλήφθηκες αν προσβάλλει κάποιον ή όχι, να το κοιτάξεις και σύντομα μάλιστα..Για το καλό σου το λέω.

      Διαγραφή
  13. Βεροιωτη γιατο δεν ανεβαζεις ολα τα σχολια που στελνονται στα αρθρα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΕΙ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΝ Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΕΡΩΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ!???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον Ανανία μου !!...Τι κάνει η κάθε ξανθιά για τα πεντε λεπτα δημοσιότητας !!!,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η αλήθεια είναι πώς στο Wikipedia δε σε βρήκα να μάθω ποια είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ