Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακοίνωση Σ.Φ. ΠΑΟΚ Βέροιας για αστυνόμευση στα γήπεδα και έναρξη πρωταθλήματος

Μια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Βέροιας με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1 στη σκιά μιας τραγωδίας λόγω της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ. Αναλυτικά:

«Το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη ξεκινάει στη σκιά μιας ακόμα τραγωδίας. Μιχάλη ήσουν ένας οπαδός στην πρώτη γραμμή, καλό ταξίδι και κουράγιο στην οικογένεια σου. Απο εκεί και πέρα μια από τα ίδια. Εκατοντάδες άρθρα από πληρωμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι όταν βολεύει καταδικάζουν τους πάντες και όταν δεν βολεύει μιλάνε για υπέροχο λαό. Δακρύβρεχτα πανό και ανακοινώσεις από οπαδούς οι οποίοι παίζουν με τις πιθανότητες σε κάθε σκηνικό που παραλίγο δεν πεθαίνει άνθρωπος. Και φυσικά η εκάστοτε κυβέρνηση δεν φταίει πότε και για τίποτα.

Και φτάνουμε σήμερα και για την υπόλοιπη χρονιά να πρέπει να ανεχόμαστε διμοιρίες έξω από τα γήπεδα. Οι οργανωμένες μετακινήσεις ανήκουν στο παρελθόν και όμως η βία κορυφώνεται σε ακραία επίπεδα. Έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί νέα παιδιά έχουν ως καθημερινότητα να βγαίνουν οπλισμένα από το σπίτι τους; Γιατί ρισκάρουν μια ζωή στη φυλακή από κάτι καλύτερο; Γιατί βλέπουν τον αντίπαλο οπαδό ως εξωγήινο και όχι ως κάποιον που πρέπει να βρίσκεται στο απέναντι πέταλο; Γιατί ζουν και αναπνέουν για το μίσος με τον αντίπαλο και όχι για την αγάπη για την ομάδα; Τα νέα μέτρα το μόνο που θα προσφέρουν είναι ακόμα μεγαλύτερη περιθωριοποίηση του οπαδού , ακόμα πιο συμμοριτικες καταστάσεις και δυστυχώς ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι ο Μιχάλης δεν θα είναι ο τελευταίος.

Οι σύνδεσμοι και τα πέταλα είναι τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας όσο και αν δεν σας αρέσει και ανήκουν στον αγνό οπαδό και φίλαθλο, οι οποίοι απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Είναι μονόδρομος να επικρατήσει αυτός ο οπαδισμός.

Υ.Γ.1 Καλή αρχή ΠΑΟΚΑΡΑ.
Υ.Γ.2 Χρήστο είσαι εδώ..
Υ.Γ.4 Όποιος θέλει μπάτσους να τους πάρει σπίτι του».

15 σχόλια:

  1. Στη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν έξω από την Τούμπα πριν από την έναρξη του αγώνα ΠάοΚ - Αστέρας.

    Δύο άτομα συνελήφθησαν για κατοχή αιχμηρών αντικειμένων, δύο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ένα για κατοχή πυρσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτο, " ήσουν οπαδός πρώτης γραμμής" αρμόζει πολύ περισσότερο για πολεμιστή στρατιώτη! Ο νεκρός από όσα βλέπουμε και διαβάζουμε μάλλον στην " πρώτη γραμμή" βρέθηκε και το επιδίωξε, δυστυχώς για αυτόν. Δεύτερο, την ίδια απαράδεκτη, αντικοινωνική, εγκληματική επιδίωξη είχαν και συνεχίζουν να έχουν και οι άλλοι. Τρίτο, γράφετε πως το πρόβλημα δεν είναι οπαδικο κτλ , σίγουρα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικό που οι κυβερνήσεις αδιαφορούν να το αντιμετωπίσουν, αλλά σίγουρα όλοι αυτοί βρίσκουν τον κατάλληλο χώρο στις ομάδες, λέσχες, πέταλα, πλατείες κτλ για να αναδείξουν τον εγκληματικό τους χαρακτήρα. Φυσικά όταν πονάει κεφάλι δεν.... Καταργούμε το ποδόσφαιρο ή τους φιλάθλους αλλά σίγουρα σε έκτακτες καταστάσεις ( σχεδόν πολεμικές) πολλές φορές παίρνονται - απαιτούνται σκληρά, ακραία, έκτακτα μέτρα. Άρα λοιπόν φίλοι δυνδεσμητες όλων των ομάδων, χαμηλά την μπάλα, αφήστε τους έξυπνα κισμους και των συγκαληπτικο λόγο και ανακοινώσεις και κοιτάξτε όσοι είστε υγιείς οπαδοί - φίλαθλοι αν μπορείτε να πετάξετε έξω από το χώρο τους ανόητους τενεκέδες και ας δει το μάλλον ανύπαρκτο κράτος τι θα κάνει με όλους αυτούς τους περιθωριακούς. Καμία κάλυψη με οποιαδήποτε μορφή και τρόπο στους αντικοινωνικους ανεγκεφαλους εγκληματίες με τέτοιες ή παρόμοιες προφάσεις για το ρόλο του κράτους και της κοινωνίας κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφε ο Μιχάλης μας πήγε να υπερασπιστεί στη πρώτη γραμμή εισβολή ξένων φασιστοειδων στο γήπεδο μας μπροστά στο άγαλμα με το δικέφαλο αετό...παλικάρι ηταν.. λιγο σεβασμος.μπράβο στο σφ παοκ Βέροιας.. μια ζωή μόνο αεκ VERIA OLD SCHOOL 21..

      Διαγραφή
    2. με ολο τον σεβασμο φιλαρακι…με κρανος ροπαλα και φουλ φεις συγνωμη αλλα πηγαινε γυρευοντας..του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε

      Διαγραφή
    3. Είδες κάπου ρόπαλο?μην γράφεις ότι να ναι..είναι νωπή η μνήμη.. κ

      Διαγραφή
    4. το παιζουν τα χανουμια κυριες οταν κυνηγουσαν παοκτσηδες στην μασσαλια.. ντροπη σας

      Διαγραφή
    5. Ενώ εσείς με τους Σέρβους παρέα μια ζωή παοκσακι...σε τέτοιες στιγμές δεν μιλάμε..

      Διαγραφή
  3. Έχω μία απορία. Εφόσον τα επεισόδια έγιναν, πρώτον από τον πλημμελή έλεγχο στα σύνορα εισόδου στην χώρα, δεύτερον από τον όχι καλό συντονισμό της αστυνομίας των κρατών που ειδοποιούσαν την δικιά μας και τρίτον την ανοργανοσιά και μη ετοιμότητα της ελληνικής αστυνομίας για αποτροπή επεισοδίων από ξένους φιλάθλους και μάλιστα Κροάτες, γιατί πάρθηκαν μέτρα για τους Έλληνες φιλάθλους?
    Δεν θα έπρεπε τα μέτρα να στοχεύουν στις αιτίες που προκλήθηκαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει σωτηρία. Έχουν το θράσος να μιλάνε και οι οπαδοί του πάοκ. Κακό πράγμα να έχεις επιλεκτική μνήμη. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχαμε καμία επιστράτευση για την πρώτη γραμμή και δεν μας κάλεσαν και εμάς;;; Στην πρώτη γραμμή ο κίνδυνος είναι πάντα μεγάλος αλλά να βρεθεί εκεί κάποιος από το οργανωμένο κράτος για την πατρίδα και την ελευθερία μας και όχι σε ανόητα παράνομα αυτοκλητα ραντεβού θανάτου για να υποστηρίξουμε δήθεν κάποιες ιδέες του περίεργου μυαλού μας και τα εκατομμύρια των ΠΑΕ. Σοβαρευτείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσα χρήματα μπαίνουν στα ταμεία των ομάδων από τα εισητηρια ας προσλάβουν εταιρίες σεκιούριτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να έχουμε καλά αποτελέσματα σε όλα , θα πρέπει ο Πρωθυπουργός και κάθε Πρωθυπουργός να μη αγαπάει το ποδόσφαιρο , όπως δεν αγαπούσε η Θάτσερ , ήταν αντίθετη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παλιά οι 29ρηδες έψαχναν για κανένα ραντεβού με κοπέλλα. Τώρα κλείνουν ραντεβού με τους χουλιγκαναραίους των απέναντι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσοι λέτε ότι ήταν ραντεβού είστε μεγάλοι ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ