Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στηρίζουν Συρμούλα οι γυναίκες της Ημαθίας - Καθημερινές συναντήσεις και δημόσιος διάλογος

«Η αυθόρμητη και πολύ μεγάλη ανταπόκριση τους είναι κινητήριος δύναμη»

Η αγάπη, η αποδοχή και η στήριξη που λαμβάνει η Συρμούλα Τζήμα στην πορεία της προς τις Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι συγκινητική. 


Η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βέροιας έρχεται καθημερινά σε επαφή με το γυναικείο φύλο σ' ολόκληρη την Ημαθία. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, διοργανώνονται συναντήσεις, με την Συρμούλα να αποδέχεται το κάλεσμα και να ανοίγει τον δημόσιο διάλογο για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. 


Σε δηλώσεις της, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό της «Αλληλεγγύης» του Απόστολου Τζιτζικώστα, τονίζει χαρακτηριστικά: 

«Η διαχρονική στήριξη των γυναικών στο πρόσωπο μου, με συγκινεί, με τιμά και με γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχω στα κοινά ως αιρετή! 

Η αυθόρμητη και πολύ μεγάλη ανταπόκριση τους είναι κινητήριος δύναμη! Ευχαριστώ όλες τις φίλες μου για την πρωτοβουλία της διοργανωσης, αλλά και ολες μαζί που συμμετέχουν από Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα και με πιστεύουν! Συζητήσαμε για νέες ιδέες, προβληματισμούς και προτάσεις μου, όπως επίσης για την οικογένεια και τον τόπο μας!»







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ