Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοίγει μεγάλη επιχείρηση στον Περιφερειακό της Βέροιας με κουζίνες, πόρτες, ντουλάπες

Κορυφαία ποιότητα σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές!
Επιχειρηματικές εξελίξεις στην Ημαθία, μιας και σε λίγο καιρό, μια πολύ μεγάλη επιχείρηση θα ξεκινήσει τη λειτουργία της και θα διαθέτει κουζίνες, πόρτες εσωτερικές αλλά και θωρακισμένες, καθώς και ντουλάπες και πατώματα Laminate. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η εταιρεία θα εγκατασταθεί σ' έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο πολλών τετραγωνικών στον Περιφερειακό της Βέροιας και θα είναι επισκέψιμη για το κοινό που θέλει να δει από κοντά τα εκθέματα. 

Η επένδυση θα κοστίσει πολλές χιλιάδες ευρώ και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Η κατασκευή βρίσκεται σε τελικό στάδιο και το φθινόπωρο θα πραγματοποιηθούν τα φαντασμαγορικά εγκαίνια που θα αποτελέσουν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. 

Πηγή που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον εμπορικό κόσμο της Βέροιας, μας αποκάλυψε, πως η εν λόγω επιχειρηματική κίνηση έχει "κάνει θόρυβο" και εκτός Ημαθίας, καθώς οι πελάτες της περιοχής μας δεν θα αναγκάζονται πλέον να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη για τον εξοπλισμό του σπιτιού τους. 

Η εταιρεία αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής θα προσφέρει κορυφαία ποιότητα, σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ