Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Σοβαρά επεισόδια στη ΓΣ της Βέροιας

Από επεισόδια στιγματίστηκε η σημερινή (7/8) επαναληπτική Γ.Σ. της Βέροιας. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, μερίδα οπαδών βρέθηκε έξω από τον χώρο διεξαγωγής της, φωνάζοντας συνθήματα κατά παντός υπευθύνου. Η αστυνομία επενέβη άμεσα, ωστόσο το κλίμα οξύνθηκε, με σκηνές βίας να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών.

Δείτε φωτογραφίες στο sportsfan.gr

40 σχόλια:

  1. Σοβαρα τωρα θα την πειτε εσεις του σφ βεροιας θυρα 4 επειδη εχετε κοντρα με τους qb ?? αυτοι οι 15 εκφραζουν αυτην την στιγμη τον μεσο βεροιωτη αγανακτισμενο απο την εγκαταλειψη της ομαδας και τους αξιζουν πολλα συγχαρητηρια. Αληθεια ομως ο συνδεσμος που ασχολειται αυτην την 5ετια με την ομαδα δεν θα κανει τιποτα;;; μηπως θα τους πει και ευχαριστω ;;; δηλαδη αμα περιμεναμε απο τους queens boyz που κανουν αποχη φανταστειτε τι συνδεσμος ειναι ο τωρινος…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καρυπιδη θα λετε και θα κλαιτε… θελατε βλαχους καλα να παθαιτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι σαν και εσας που επειδη ειστε σαινια σας εξυμνουν με πολλα ανεκδοτα.

      Διαγραφή
  3. Φτώχια και γκρίνια πάνε πακέτο. Με χρέος 1,7μύρια της ΠΑΕ, λογικό είναι να μη βρίσκεται λύση και να πέφτουν ψηλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε,εντάξει..Σιγά το πρόβλημα ρε μάγκες,έπεσαν λίγες ψηλές, σηκώθηκαν άλλες τόσες κοντές και τελείωσε το παραμύθι. Το πρόβλημα ποιο είναι..!! Ό, τι ήταν ψηλές και όχι πανύψηλες;;;

      Διαγραφή
  4. ακυρη η σταση της αστυνομιας και των κουκουλοφορων χωρις κουκουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσυ που πηρες τον πακτολο των επιστρεπτεων που ησουν σημερα ΚΟΣΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Ζαφείρη και τα μάτια σας. Μη με αναγκάσετε να επέμβω. Δεν ειναι όλα μαύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν θα τη γλυτώσεις. Εξ επι τούτου ξαναλές για μαύρα. Θα επέμβω και δεν σε σώζει ούτε ο Αγιος Σώστης. Ενώ είπαμε δεν θα λέτε τίποτε για μαύρα, εσύ επιμένεις. Τέλος. Θα σε κάνω μαύρο.

      Διαγραφή
  7. Στις συναντησεις που γινανε ηταν 30 ανθρωποι ολοι κι ολοι που ηταν ο προεδρος των παλαιμαχων; πςρυσι τετοια εποχη εβγαζε λογο στο ιδιο μερος αλλα βλεπεις τοτε βολςψαν τον κανακαρη του. Που ειναι οι υπαλληλοι της ομαδας αυτης; που ειναι ποδοσφαιριστες που επαιξαν εδω; που ειναι οι φιλαθλοι που αυειο ολο αγωνια θα εωτανε για το μελλον της ομαδας;αποντες απαντες! Το ετερο μςλος της 3αδας της φετινης διοικησης που κρυφτηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΥ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΑΘΛΟΙ! ΑΝ ΕΙΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΦΙΣΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ!

      Διαγραφή
    2. Σε ποιον τα λες αυτα; Πολλοι στην αιθουσα δεν πληρωσανε το 50αρικο.

      Διαγραφή
    3. ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ! ΤΟΥΣ QB ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ! ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!

      Διαγραφή
  8. Η μόνη αληθινή ομάδα στην πόλη πλέον η Α.Ε Ποντίων η βασίλισσα του βορρά έχει πεθάνει εδώ και χρόνια με την αγορά του ΑΦΜ της ελπίς σκουτερων... αυτό δεν είναι Βέροια είναι αστεία η κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ! ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΠ ΡΑΧΗΣ! Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΧΕΙ 63 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ! ΑΙΝΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΡΑΧΙΑ! ΚΑΙ ΑΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΑΕΠ ΡΑΧΗΣ! 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!

      Διαγραφή
  9. Δεν ασχολείστε με τίποτα πιο σοβαρό εκεί στην Βέροια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπημένοι μου φασουλονταβάδες, η ομαδούλα δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι τα επόμενα 10 χρόνια. Δεν υπάρχουν πλέον παράγοντες να χάνουν λεφτά για 30-40 αργοσχολους που κατεβαίνουν στο γήπεδο. Η Βέροια να πάει να παίξει μπάλα στο γήπεδο του μακροχωριου πιυ μια χαρά είναι, και ο δήμος Βέροιας να μετατρέψει το παρόν γήπεδο σε νεκροταφείο ν2 γιατί το υπάρχων τιγκαρε. Ξήλωσε το δήμαρχε και καντόνι νεκροταφείο.
    Τζίμης ο Μυαλοπώλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι όχι...Καλύτερα να το κάνετε λαικη αγορά

      Διαγραφή
    2. ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ! ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ SUPERLEGUE 1! ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΛΟΠΕΖ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΚΟ FUND ΚΑΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Α ΕΘΝΙΚΗ! ΒΕΡΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ!

      Διαγραφή
    3. na ginei ena kolymbitirio k na ginei omada polo afoy anagastika tha mathoyme kolymbisi k den tha vouliazoume!

      Διαγραφή
  11. Ο Ζαφείρης μούγκα, τελευταία, μετά την ξεφτίλα της ομάδας και την κατακραυγή δεν λέει τίποτα σιωπή μήπως και ξεχαστεί. Να αναλάβει άλλος να τελειώνουμε....
    Άλλωστε τα ¨χρυσόψαρα¨ ξεχνάνε γρήγορα και συνήθως πριν τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ γιατί δεν αναλαμβάνεις να τελειώνουμε; αλλά μετά με ποιόν θα τρώγεσαι;; άιντε γραφικέ που σε κατάλαβε όλη η πόλη

      Διαγραφή
    2. Ο Ζαφείρς , μόνο σε πανεπιστήμια μιλάει. Με σας τους πλεμπαίους τι έχει να πει; Σε παλιό σχόλιο θυμάμαι, όταν άκουσε για τα κβάζαρ εντυπωσιάστηκε και άρχισε επαφές , πως να φέρει κβαζαράκια για τα μικρά παιδιά. Να παίζουν και να χαίρονται.

      Διαγραφή
    3. Ποιος ειναι ο Ζαφείρης ρε παιδιά ;

      Διαγραφή
    4. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΜΜΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ, ΣΤΟ ΕΙΠΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΒΡΗΚΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ;;

      Διαγραφή
    5. 8 Αυγούστου 2023 στις 1:08 μ.μ. μάλλον κάνεις χιούμορ που δεν ξέρεις τάχα μου. Μαύρο χιούμορ.

      Διαγραφή
  12. Όταν βλέπετε βλάχους να εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις να ξέρετε θα βάλουν πάνω από όλα το ατομικό τους συμφέρον και την οικονομική αφαίμαξη, και όχι το κοινό συμφέρον για το οποίο κλήθηκαν να υπηρετήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερεις οτι ΠΑΕ σημαινει ποδοφαιρικη ανωνυμη εταιρεια και ΟΧΙ κοινωφελες ιδρυμα .Εσυ με το ποντιακο μυαλο που εχεις εαν εχεις μια εταιρεια να δουλευεις για το κοινο συμφερον και η οικογενεια σου αφου κλεισει η εταιρει θα σε χειροκροτει.

      Διαγραφή
  13. Τα επεισόδια τα δημιούργησε και τα δυναμίτισε ο ιδιοκτήτης του χώρου με την συμπεριφορά του. Κατά τα άλλα οι οπαδοί που βρέθηκαν εκεί είπαν ένα δύο συνθήματα και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Esi pou karfoses na ksereis piso exei i ahlada tin oura. Alla ti na perimenei kaneis apo sena pou oli ti xronia eglifes . Aporo pos tha ksanapas gipedo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι σας κανει εντυπωση; σε αλλη ομαδα με φιλαθλους κανονικους κι οχι κατευθυνομενους αυτα θα γινοτανε απο περυσι που φαγαμε τον παπα στη Λιβαδεια. Εδω ομως βασιλευει το ρουσφετι και την πληρωσε ενας φουκαρας χθες που τολμησε να πει αυτο που σκεφτεται ο βεριωτης φιλαθλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τη συγκεκριμενη παρεα φιλαθλων την απομακρυναν στοχευμενα διοτι κι αλλοι παρεβρισκομενοι δεν ειχαν πληρωσει αλλα δεν τους εδιωξαν. Ηταν λογικο να υπαρξει αντιδραση απο πλευρας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντί να είμαστε όλοι ενωμένοι καθόμαστε και τρώει ο ένας τον άλλον δώστε την Βέροια στον Ισπανό για να γλυτώσουμε όλοι καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To gnosto pareaki pou diwxnei kosmo apo pantou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτοί διώξανε και ένα μέλος μας από το γήπεδο με εντολή της μάνας της γνωστής παρέας... Αλλά έχουμε πολλά ράμματα για την γούνα τους..μια ζωή γλύφουν αλλά φέτος ας μας πούνε τι αριθμό μητρώου θα έχουν στον ΟΑΕΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ