Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσημo κάλεσμα για τη νέα εποχή της Βέροιας – Στόχος η Γ’ Εθνική

Πιάνει άμεσα δουλειά η νέα διοίκηση της Βέροιας, με σκοπό τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Ο στόχος είναι ένας, αποφυγή των τοπικών και έγινε ξεκάθαρο με την ανακοίνωση που του ερασιτέχνη της Βέροιας, ο οποίος εξέδωσε ανοιχτό κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο για την ανάληψη της ηγεσίας της Βέροιας, με σκοπό τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική έστω και την ύστατη στιγμή.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Από χθες 17/8 η διοίκηση του οικοδομήματος της ‘Βασίλισσας του Βορρά’ βρίσκεται στα χέρια του ερασιτέχνη της ομάδας που είναι τα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα μιας ομάδας που αποτελείται από γονείς και φίλους της ομάδας.

Γνωρίζουμε ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρα 21/8 πρέπει να δηλωθεί η οριστική συμμετοχή ή όχι της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Καλούμε έστω και την ύστατη αυτή στιγμή οποιονδήποτε επιθυμεί να αναλάβει τις τύχες τις ομάδας και να συμβάλει στην προσπάθεια για συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ κατηγορία να μας γνωρίσει την πρόθεση του.

Η οποιαδήποτε προσπάθεια δεν θα μπορέσει να επιτύχει, χωρίς την αμέριστη βοήθεια οποιασδήποτε μορφής όλων αυτών των γνωστών και αγνώστων μελών της ομάδας, μελών των συνδέσμων της ομάδας και φίλων που αγαπούν την ομάδα και επιθυμούν να δούνε την Βασίλισσα του Βορά ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Διαφιλονικίες, ίντριγκες, εγωισμοί, προσωπικές προβολές δεν έχουν θέση απέναντι στην αγάπη μας για την ομάδα. Η σύμπραξη, συνοχή, προσήλωση στο έργο και ανιδιοτελής προσφορά είναι τα όπλα μας για να φτάσουμε στο στόχο μας.

Η αγαπημένη μας ομάδα αποτελούμενη κυρίως με τα δικά μας παιδιά που έχουν αποδείξει τόσο καιρό πόσο αγαπούν την ομάδα, υποβοηθούμενα με την αγάπη όλων μας αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της.

Με σεβασμό

Το ΔΣ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019».

18 σχόλια:

  1. Αυτές της αηδίες ποιος της γράφει ποιος είναι αυτός ο παπαρολογος Μίλαν οι αποτυχόντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας δουκευουν ψιλο γαζι. Ανακοινωσεις δακρυβρεχτες οτι αποχωρουν αλλα η νεα διοικηση ειναι στην πλειοψηφια αυλικοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν θέλετε ίντριγκες, εγωισμοί, προσωπικές προβολές, μια ειναι η προσωπικότητα απαλλαγμένη απο μαύρα σημεία. Ο Ζαφείρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν την γλυτώνεις. Πάλι λες για μαύρα ενώ είπαμε δεν ξαναλέμε τέτοια λέξη. Θα σε βρώ.

      Διαγραφή
    2. Ε καλά δεν ξέρεις ποιός είναι;; χόμπυ πάντως έχει τις φωτογραφίες χαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. 18 Αυγούστου 2023 στις 9:04 μ.μ. Πες ρε να μαθαίνουμε κι εμείς. Ποιος ειναι; Σαν πολύ στο ψιλό δεν πήρε τον πρόεδρα;

      Διαγραφή
  4. Να σταματήσει το "ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019" (άκου μαύρη στολή κλπ.) και να επανέλθει το "ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ" που ιδρύθηκε το 1960 μετά από συγχώνευση των τοπικών ομάδων Βέρμιο και Ερμής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ξαναρωτησω. Αυτοι οι γονεις,υπαλληλοι και παλαιμαχοι ποδοαφαιριστες ολη τη χρονια που ηταν να στηριξουν την ομαδα; μονο οι ακαδημιες τους νοιαζουν λες και εχουν γιο τον Μεσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν θελουν να χασουν το 50ρικο απ τις συνδρομες των παιδιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε που με νοιάζει για την ακαδημία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oti nane. To pexnidi ine organomeno. Promeletimeno. o kosmakis prepi na xipnisi. Pulane trela k papa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ήθελα να πιστέψω ότι ήθελαν να ρίξουν την ομάδα αλλά από ότι φαίνεται καρφί δεν τους καίγεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πουλατε οπαδιλικι για να στηριξετε τις ακαδημιες. Δε μας καιγεται καρφι για τις ακαδημιες κυριοι. Οπως δε σας καηκε κι εσας καρφι για τη μεγαλη ομαδα φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ''ΝουΠουΣού Ελπίς Σκουτάρεως'' με αχυρανθρώπους μπροστά από τη φαμίλια που έριξε την ομάδα. Ευχαριστούμε αλλά εμείς είμαστε ''ΓΑΣ Βέροια-Βασίλισσα του Βορρά-1960''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο φυτευτος προεδρος κυριος κατσαβος ποτε στηριξε την ομαδα για να τη στηριξει και τωρα; ποτε πατησε στο γηπεδο; Αν νομιζετε οτι καταφερατε να μας κοροιδεψετε πλαναστε βαθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να φανταστουμε οτι τα παιδια των γονεων που μπηκαν στο συμβουλιο εχουν εξασφαλισει μια θεση στην 11αδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πού είναι οι "σοβαροί επιχειρηματίες" της Βέροιας να βάλουν χρήμα για την ομάδα? Ή είναι μόνο για χορηγοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ